onsdag, 12 september 2012 00:00

Pippi Langstrømpe - 2012

Nesten fire fulle hus ble resultat av Villekulla barne- og ungdomsteaters «Pippi Langstrømpe»-forestilling.

Suksess for Pippi

Nesten fire fulle hus ble resultat av Villekulla barne- og ungdomsteaters «Pippi Langstrømpe»-forestilling.

Det kan Villekullas leder Malin Schavenius fortelle SA etter helgens fire Pippi-forestillinger i Folkets Hus.

Mellom 1700 og 1800 så «Pippi». Vi hadde fullt hus på premièren. Fredag hadde vi rundt hundre ledige seter, mens på lørdag og søndag måtte mange snu i døren. Det var smekkfullt, sier Schavenius som startet Villekulla i januar i fjor. Med fire nesten fulle hus er det ingen tvil om at Schavenius er fornøyd.

Det er veldig stas at så mange ville komme, Pippi er tydeligvis populær blant sarpingene! Forhåndssalget var også bra, noe som var veldig deilig. Hver forestilling var halvveis fylt opp på forhånd, forklarer teaterlederen. Pippi-musikalen var Villekulla barne- og ungdomsteaters første store forestilling.

Jeg er så imponert over Villekullas medlemmer. For mange var det første gang på en scene, men de var så disiplinerte og rolige. Hva som venter rundt neste sving for Villekulla vil Schavenius foreløpig ikke avsløre så mye om.

Men jeg har full kontroll på neste prosjekt som blir en familiemusikal. Akkurat hva det blir holder jeg hemmelig litt til fordi jeg vil gi Villekulla-medlemmene en liten pause før de setter i gang med å studere nye roller.

Sist redigert mandag, 13 juni 2016 07:10