Hvem er vi

 • Malin Schavenius

  Malin Schavenius

  +47 976 08 840

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.malinschavenius.no

  Daglig leder og eier av Villekulla Barne og ungdomsteater. Utdannet musikalartist, født og oppvokst i Sarpsborg

  Startet som 12-åring hos June Rustan og Masken barneteater og medvirket i en rekke musikaler på lokalt plan før hun som 15-åring begynte på sin profesjonelle artistkarriere da fikk hun jobb på Det Norske Teateret i musikalen «Trollmannen frå Oz». Hun er utdannet ved Norsk musikkteater og Ballettakademi (1998-2000) og gikk rett til Wallmans salonger etter endt utdannelse.

  Malin har den senere tid gjort flere musikaler som bl.a «Space Vixens», «Sound of music», «Annie» på Sentrum Scene og «Annie 2» på Chateu Neuf.

  Hun har gjort forestillinger som "Musical highlights" - norgesturne med Bettan og Jan Werner, "Back to the 80`s", Wallmans salonger, Wallmans på turne, spiller en av hovedrollene i Stian Barsnes Simonsens barnebøker om Fnøkkel og Gnøkkel og sunget i utallige ABBA show. Hun har gitt ut 3 cd-singler og deltatt i en rekke plateinnspillinger. Hun har også vært å se i utallige tv-produksjoner bl.a Beat for Beat, Melodi Grand Prix, Spellemannsprisen, Tommys Popshow, Hotel Cæsar og «Grease» på TVN. I tillegg til å drive Villekulla jobber Malin som artist og gjør en rekke nasjonale konserter, show og eventer i løpet av året.

  Malin Schavenius er utnevnt som jubileumsambassadør for Sarpsborg sitt 1000-års jubileum i 2016.

  Januar 2016 ble hun tildelt Sarpsborg kommunes kulturpris 2016.

 • Frida Helene Hansen

  Frida Helene Hansen

  Frida er oppvokst i Sarpsborg og var med i Masken barneteater frem til hun startet i Villekulla. Frida var den aller første mottakeren av Villekullastipendet i 2013.

  Hun er utdannet ved musikalprogrammet på Högskolan för scen och musik (Artisten) i Göteborg, samt Musikkteaterhøyskolen i Oslo. 

  Hun har medvirket i forestillinger som Disney’s «Ringaren i Notre Dame» på Göteborgsoperan, «Kaptein Sabeltann og Jakten på Den Magiske Diamant» i Kristiansand Dyrepark, «Den Hvite Dame» på Fredriksten Festning og «Olav Den Heldige» i Sarpsborg.

  Hun har danset i mange år og holdt i workshops samt koreografert for Villekulla ved flere tilfeller.
  Frida underviser ukentlig alle klassene i musikaldans på Villekulla. 

 • Line Margrethe Martinsen

  Line Margrethe Martinsen

  Line Martinsen er fra Sarpsborg og er utdannet barn-og ungdomsarbeider og har senere tatt førskolelærer-utdannelse med fordypning i drama. Hun har drevet med amatør-teater siden hun var 11 år, både i Masken hos June Rustan og i Sarpeteateret. Har deltatt på flere lokale oppsetninger.

  Line har også en utdannelse innenfor foto-faget. Hun liker godt å ta bilder av barn/mennesker og har sansen for det estetiske i bildene sine.

  Line har ansvaret for aspirant og juniorpartiet og er medinstruktør på barneteaterpartiene, samtidig er hun vår faste fotograf.

   

 • Helene Maria Bakker

  Helene Maria Bakker

  Helene kommer fra Oslo og har danset ballett hos Jorunn Kirkenær fra hun var 4 år. 

  Hun er utdannet ved Statens Balletthøyskole (nå KHiO) og har bachelor i pedagogikk. Etter endt utdannelse i 2001, dro hun til New York (USA) og tok en ettårig videreutdannelse på "Ballet Arts".

  Helene har jobbet som freelancedanser i inn og utland og undervist ved de fleste ballettskoler i Oslo. Hun har koreografert for ulike dansegrupper, bedrifter og skolerevyer.

  Da hun flyttet til Rolvsøy startet hun "Arabesque Dansestudio" og underviser der ukentlig i ballet og Zumba.

  Helene er ofte å se som koreograf og danseinstruktør med Villekulla. Enten under våre auditions, eller i våre forestilinger som f.eks Reisen til Julestjernen og Fame.

 • André Kristoffersen

  André Kristoffersen

  André bor i Sarpsborg og han sin utdannelse fra Musikkvitenskap i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Han startet med klassisk piano, men har senere gått over til å spille mer rytmisk musikk.

  Andrè er frilans musiker men har også flere års erfaring med å undervise barn og unge i Kulturskolen.

   Andre er ofte å se som repetitør med Villekulla og i 2020 har han kapellmesteransvaret under Grease.

 • Henrik Michel Vollengen

  Henrik Michel Vollengen

  Henrik er født og oppvokst i Sarpsborg. Han er utdannet dataingeniør og jobber som it-konsulent.

  Henrik har også en stor interesse for video og redigering og har holt på med dette i 16 år. Det er Henrik som produserer de aller fleste musikkvideoene som presenteres på vår Youtubekanal.