Hvem er vi

 • Malin Schavenius

  Malin Schavenius

  +47 976 08 840

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.malinschavenius.no

  Daglig leder og eier av Villekulla Barne og ungdomsteater. Utdannet musikalartist, født og oppvokst i Sarpsborg

  Startet som 12-åring hos June Rustan og Masken barneteater og medvirket i en rekke musikaler på lokalt plan før hun som 15-åring begynte på sin profesjonelle artistkarriere da fikk hun jobb på Det Norske Teateret i musikalen «Trollmannen frå Oz». Hun er utdannet ved Norsk musikkteater og Ballettakademi (1998-2000) og gikk rett til Wallmans salonger etter endt utdannelse.

  Malin har den senere tid gjort flere musikaler som bl.a «Space Vixens», «Sound of music», «Annie» på Sentrum Scene og «Annie 2» på Chateu Neuf.

  Hun har gjort forestillinger som "Musical highlights" - norgesturne med Bettan og Jan Werner, "Back to the 80`s", Wallmans salonger, Wallmans på turne, spiller en av hovedrollene i Stian Barsnes Simonsens barnebøker om Fnøkkel og Gnøkkel og sunget i utallige ABBA show. Hun har gitt ut 3 cd-singler og deltatt i en rekke plateinnspillinger. Hun har også vært å se i utallige tv-produksjoner bl.a Beat for Beat, Melodi Grand Prix, Spellemannsprisen, Tommys Popshow, Hotel Cæsar og «Grease» på TVN. I tillegg til å drive Villekulla jobber Malin som artist og gjør en rekke nasjonale konserter, show og eventer i løpet av året.

  Malin Schavenius er utnevnt som jubileumsambassadør for Sarpsborg sitt 1000-års jubileum i 2016.

  Januar 2016 ble hun tildelt Sarpsborg kommunes kulturpris 2016.

 • Frida Helene Hansen

  Frida Helene Hansen

  Frida er oppvokst i Sarpsborg og var med i Masken barneteater frem til hun startet i Villekulla. Frida var den aller første mottakeren av Villekullastipendet i 2013.

  Hun er utdannet ved musikalprogrammet på Högskolan för scen och musik (Artisten) i Göteborg, samt Musikkteaterhøyskolen i Oslo. 

  Hun har medvirket i forestillinger som Disney’s «Ringaren i Notre Dame» på Göteborgsoperan, «Kaptein Sabeltann og Jakten på Den Magiske Diamant» i Kristiansand Dyrepark, «Den Hvite Dame» på Fredriksten Festning, «Olav Den Heldige» i Sarpsborg og «Skatten på Sjørøverøya» på Norgesturne.
  Frida underviser ukentlig Lilllekulla, Junior, talentutviklingspartiet 8-12 år, barneteater, samt alle klassene i musikaldans på Villekulla.

 • Henrik Michel Vollengen

  Henrik Michel Vollengen

  Henrik er født og oppvokst i Sarpsborg. Han er utdannet dataingeniør og jobber som it-konsulent.

  Henrik har også en stor interesse for video og redigering og har holt på med dette i 16 år. Det er Henrik som produserer de aller fleste musikkvideoene som presenteres på vår Youtubekanal.