Audition/Venteliste

 

Her kan man melde sin interesse for plass på et av Villekullas partier.
Villekulla barne og ungdomsteater har et samarbeid med Sarpsborg Kulturskole. Alle våre elever melder seg inn i Sarpsborg Kulturskole ved oppstart. Faktura blir tilsendt foresatte ved hvert semester fra Sarpsborg Kulturskole. Priser finner man her. 
Villekulla barne og ungdomsteater er også en forening tilknyttet Brønnøysundsregisteret og Frivillighetsregisteret.
Foreningen Villekulla er registrert som mottaker av grasrotmidler.

Musikaldans: 

Påmelding direkte til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Venteliste: 

Det er dessverre venteliste på alle våre partier.
Påmelding til venteliste gjøres ved å fylle inn søknaden under. Da mottar man en mail ved tilbud om plass samt at informasjon om diverse auditions eller workshops i Villekullas regi.

Villekulla-audition:

Åpen audition for gutter og jenter mellom 10-17 år.

Audition foregår i januar hvert år for inntak av nye elever til et av Villekullas barne eller ungdomspartier. Det fremføres en sang/monolog samt at man deltar på en felles danseaudition. Mer informasjon etter påmelding.

De som er påmeldt vår venteliste får egen påminnelse om dette. Det tas opp elever via vår venteliste hvert år, men denne er dessverre lang.

Audition:  11 desember 2023

Talentparti musikal 13-16 år

Elever med særlig interesse for musikalfaget anbefales å søke her. Det kreves ferdigheter i sang, dans og drama. Audition i juni hvert år. Det fremføres en sang samt at man deltar på en felles danseaudition foran en jury. Man må ha plass på et av Villekullas partier for å søke om plass på dette partiet.

Pedagog: Malin Schavenius

Audition: juni 2024 

Talentparti musikal 16-19 år

Elever med særlig interesse og erfaring fra musikalfaget anbefales å søke her. Det kreves ferdigheter i sang, dans og drama. Audition i juni hvert år. Det fremføres en sang samt at man deltar på en felles danseaudition foran en jury. Man må ha plass på et av Villekullas partier for å søke om plass på dette partiet.

Pedagog: Malin Schavenius

Audition: juni 2023  

 

Påmelding

Invalid Input

.. Vennligst fyll ut din fødselsdag!

Vennligst fyll inn din epost adresse

Vennligst skriv inn et telefonnummer vi kan nå deg på.

Invalid Input

Invalid Input