Audition/Venteliste

 

Musikaldans: 

Påmelding direkte til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Venteliste: 

Påmelding til venteliste gjøres ved å fylle inn søknaden på høyre side. Da mottar man en mail ved tilbud om plass samt at man mottar informasjon om diverse auditions eller workshops i Villekulla`s regi.

Villekulla-audition:

Åpen audition for gutter og jenter mellom 9-18 år.

Audition foregår i januar hvert år for inntak av nye elever til et av Villekulla`s barne eller ungdomspartier. Det fremføres en sang/monolog samt at man deltar på en felles danseaudition. Mer informasjon etter påmelding.

De som er påmeldt vår venteliste får egen påminnelse om dette.Det tas også opp elever via vår venteliste hvert år, men denne er dessverre lang.

Audition: 8 januar 2020

Talentparti musikal 10-14 år

Elever med særlig interesse for musikalfaget anbefales å søke her. Det kreves ferdigheter i sang, dans og drama. Audition i juni hvert år. Det fremføres en sang samt at man deltar på en felles danseaudition foran en jury.

Pedagog: Malin Schavenius

Audition: juni 2020 

Talentparti musikal 15-19 år

Elever med særlig interesse og erfaring fra musikalfaget anbefales å søke her. Det kreves ferdigheter i sang, dans og drama. Audition i juni hvert år. Det fremføres en sang samt at man deltar på en felles danseaudition foran en jury.

Pedagog: Malin Schavenius

Audition: juni 2020  

 

Påmelding

Invalid Input

.. Vennligst fyll ut din fødselsdag!

Vennligst fyll inn din epost adresse

Vennligst skriv inn et telefonnummer vi kan nå deg på.

Invalid Input

Invalid Input