tirsdag, 05 desember 2023 13:11

SOUND OF MUSIC – 2023

Fantastiske tilbakemeldinger.

"Sound of music" ble spilt i perioden 22-26 november på Sarpsborg scene. Det var 7 mer eller mindre fullsatte forestillinger og nærmere 3000 publikummere var innenfor dørene. 

Sarpsborg Arbeiderblad dekket premieren på SOUND OF MUSIC, her er noen av lovordene fra journalist John Johansen:
- «The Sound of Sarpsborg» 

- "Publikum (nærmere 500) kvitterte med trampeklapp" 

- "Åtte år gamle Jacob Mangen har fått rollen som Gretl von Trapp og derfor er rollen omdøpt til Gregor. Han sjarmerer alle".

- "Jo da, det var Rodgers og Hammerstein II som skrev The Sound of Music. Det var Julie Andrews som gjorde den udødelig på lerretet. Men den fantastiske forestillingen som hadde premiere på Sarpsborg Scene onsdag ble skapt av 230 sarpinger (og noen fra Fredrikstad)". 
"For det er så mange personer som står bak en av Villekulla og Malin Schavenius mektigste forestillinger og derfor drister vi oss til å kalle den

- «The Sound of Sarpsborg» 

- "Anna Mathea viser et stort skuespillertalent og hun mestrer den vanskelige kunsten det er å synge godt og agere som skuespiller samtidig" 

- 12 år gamle Ludvik Falck spiller rollen som von Trapps sønn Friedrich. Mange har sikkert fått med seg at gutten med silkestemmen også er med i Norske Talenter for tiden.

- Det må tillegges at logistikken i oppsettingen er formidabel.

- Det er 90 taleroller og hele seks ulike lag i de ulike oppsettingene. Alt dette blir sydd uforklarlig sammen til en imponerende musikaltolkning ?

- Villekulla produserer talentfulle ungdommer og alle har sikkert fått med seg nå at jenta som spilte Maria forrige gang de satte opp Sound of Music i 2013, var Ulrikke Brandstorp. I den samme forestillingen for 10 år siden fant vi også Ingeborg Walther som Liesl ?

Alle foto: Thomas Andersen


Sist redigert tirsdag, 05 desember 2023 13:12