torsdag, 01 juni 2023 12:50

HIGH SCHOOL MUSICAL - 2023

Heftig applaus.

Tirsdag 28 mars kl 18.00 var det premiere på HIGH SCHOOL MUSICAL med hele 80 ungdommer mellom 13 og 18 år fra Villekulla. 

Sarpsborg Arbeiderblad skriver blant annet:
⭐️ "Disney-forfatterne får ta skylda for en lett klisjefyllt og forutsigbar handling i musikalen. Typisk amerikansk ungdomsmusikal. Men aktørene fra Villekulla gjør den bragden det er å friske opp dette litt lettbente universet, med en utførelse som får de 300 i salen til å eksplodere i jubelrop og heftig applaus. Villekulla løfter faktisk Disney-produktet opp og frem.
Spektakulære dansescener og bra spill over hele linja."
Sarpsborg Musikkråd skriver:
⭐️ "Vi slutter aldri å bli imponert over hva denne gjengen får til. Talentene inntar scenen på løpende bånd. Vi blir jo kjent med disse unge menneskene over tid og lar oss begeistre av utviklingen de viser. Her er det presasjoner av talenter i både dans, skuespill og det musikalske - kjempebra!
Forestillingen holder høyt tempo med gjennomgående høy kvalitet i alle ledd. Den flotte historien om ungdommene på en amerikansk-Sarpsborgs high school med alle sine intriger og utfordringer blir så levende og troverdig presentert av skuespillerne at vi som publikum blir helt oppslukt."

Litt om handlingen:
"På East High School er Troy Bolton og Gabriella Montez et uslåelig par på scenen. Deres sangstemmer får alle andre til å blekne. Den eneste ulempen er at ingen vet om det! Så når uttaket til skolens prestisjefylte musikal begynner, vil de selvfølgelig være med. Problemet er at den viktige basketballkampen til Troy og Gabriellas lagkonkurranse for unge genier avholdes samtidig. Og det blir ikke lettere når deres største konkurrenter, søskenparet Sharpay og Ryan Evans, tyr til stygge triks for å stoppe sine nye utfordrere."

80 ungdommer fra Villekulla skal få taket på Sarpsborg scene til å løfte seg under de velkjente hitene til Disneymusikalen «High School musical», med seg har de også skuespillerne Monica Hjelle (Mrs Darbus) og Kristoffer Grua (Trener Bolton).

Gabriella: Ane Vikhals/Matilde G. Hamre/ Mina Sommer Olsen
Troy: Sverre Bendiksen Saugstad/Markus Rosså
Sharpay: Anna Mathea Meland/Rebecca Paulsen/Marte Vister Halvorsen
Ryan: Oliver Bredholt/Fredrik Asvard Olsen
Mrs Darbus: Monica Hjelle
Trener Bolton: Kristoffer Grua

Spilles på Sarpsborg Scene 28-31 mars 2023. Billetter på Sarpsborgscene.no

Foto: Thomas Andersen/Viken Foto.

 

Sist redigert tirsdag, 05 desember 2023 13:01