Leie av kostymer

Villekulla har opparbeidet seg et rikt kostymelager etter flere års drift og forskjellige produksjoner. Det er mulig å leie våre kostymer, og nedenfor følger en prisoversikt.

• For leie av 1 enkelt kostyme i èn uke: 400,-
• For leie av 10 kostymer i èn uke: 3000,-
• For Leie av 20 kostymer i èn uke: 4500,-
• For leie av spesialsydde kostymer og parykker i èn uke: 500,-

Her er ekspempler på noen av kostymene vi innehar:

Sonja i "Reisen til Julestjernen", 3 stk i forskjellige størrelser.
Annie  Barnehjemsbarn, i blå penkjole, hvit brudepikekjole og den røde klassiske Annie-kjolen. Vi har alle i 2 forskjllige størrelser. Inkl parykk.
Løve 
Blikkboksmann
Fugleskremsel
30 stk "Sound of music" matros-kostymer. Gutt og jente.
30 stk "sound of music" gardinkostymer. Gutt og jente.
40 stk nissedrakter. (Barn)
40 stk Munchkinkostymer. (Barn)
• 70 stk Engelske skoleuniformer med tilhørende sokker og sløyfe 
90 stk blå graduation-kapper med lue (Fame-kapper)
10/15 stk gammeldagse penkjoler
Julenisse
Julekone
Bamse Brakar
Hekser
Stuepike 20 stk
Nonner (15 stk)

Vi har spilt forestillingene: Reisen til Julestjernen, Annie, Annie 2, Fame, Pippi Langstrømpe, Sound of music og Magimysteriet. Går du inn på "produksjoner" kan du se bilder fra våre tidligere forestillinger og på den måten ta en nærmere titt på våre kostymer. Lageret ligger i Sarpsborg sentrum.

Vi leier ikke ut enkeltkostymer for en dag med redusert pris. Etter flere års drift har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere, foreldre og elever som til tider ønsker å låne kostymer til sine arrangementer. Vi kan dessverre ikke låne ut uten å fakturere for leie. Er man elev eller har elever på Villekulla kan man få 50 % rabatt på leien, se prisliste ovenfor. 

Vi innehar også spesialrekvisita som snømaskin og dansematter, dette er også tilgjengelig for utleie. Pris etter avtale.

Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for leie.