fredag, 12 januar 2018 18:10

Hurra for Villekulla!

12 januar fyller Villekulla 7 år.

Jeg husker første øvelse som det var igår. Det var endelig blitt onsdag og undertegnede var nok minst like spent som alle de 40 barna som hadde fått plass på vårt aller første barneteaterparti. Dette var noe jeg aldri hadde gjort tidligere, bortsett fra noen timer som instruktør/regissør for June Rustans Masken Barneteater.
Det var jo artist jeg var og jeg elsket jobben min over alt på jord, men da en far ringte og lurte på om det ikke var en mulighet for at jeg kunne starte opp et barneteater tenkte jeg: ”en dag i uken kan jeg vel klare i tillegg til jobben som artist”. Det ble som han sa og vel så det. Påmeldingene kimet inn julen i forveien, og det var duket for et nytt aspirantparti og barn på venteliste før vi i det hele tatt hadde begynt. Resten er historie.

Nå er det 7 år senere, og per idag er det 235 barn på Villekulla fordelt på 9 partier og det har vokst seg større enn jeg noensinne har drømt om. Jeg skal ikke bruke denne spalteplassen på å se tilbake på alt, men det er lov å si at vi har hatt så mange gode opplevelser på veien, og det finnes så mange fine barna og unge mennesker i dette landet og det gjør meg både stolt og rørt. Jeg er ganske sikker på at fremtiden den blir nok fin den og, når alle disse små engang skal ta over verden. 

Før jeg avslutter vil jeg takke alle på veien for 7 FANTASTISKE år. Først og fremst Linda Aagaard Bredholt og Line Martinsen som har vært ved min side disse 7 årene. Linda de første 3 årene og Line de neste 4. Tusen takk til våre faste scenografer, samarbeidspartnere, publikum, foreldre og ikke minst gamle, nye og pensjonerte Villekullaère. Gratulerer med dagen!

Malin Schavenius

Bilder nedenfor er fra vår aller første øvelse.

Sist redigert torsdag, 08 februar 2018 12:36