mandag, 18 desember 2017 09:22

Kaia Vister Borge (11)

Hvis ikke Kaia er på håndballtrening, synger og hører hun på musikk nesten hele tiden. Eller danser så mye at det bråker i golvet.

-Ja, jeg gjør det, fniser Kaia.

Både sang, dans og bevegelser får sjetteklassingen gjort mye av i Villekulla barne- og ungdomsteater.

-Jeg blir mer gira når jeg er på teater, mener Kaia, og synes det er ekstra morsomt hvis de får synge sanger med engelske tekster.

-Jeg liker å få større utfordringer, og engelsk er et språk jeg er veldig glad i, forteller hun. Helt siden Kaia var liten, har sanggleden vært stor. Dessuten liker hun godt å lage sine egne sanger.

-Da finner jeg bare på melodier inne i hodet mitt, og lager en tekst som passer. Jeg blir inspirert av ting rundt meg, så det er mest glade sanger, sier Kaia. Nå i år er hun med i sin fjerde oppsetning. Tidligere har hun stått på scenen i «Annie 1», «Magimysteriet» og «Trollmannen fra Oz». Tiåringen synes hun har blitt modig av å gå i teater.

-Før torde jeg nesten ikke å si noe fordi jeg var så sjenert. Nå drømmer jeg om å bli artist.

Hun gledet seg til Annie 2 hvor hun skulle være understudy for Kate.

-Det blir morsomt kaos, sier hun – og kan røpe at i korridorene og garderobene bak scenen, er det nemlig litt av en aktivitet under forestillingene.

-Mange er ganske nervøse. Det løper skuespillere opp og ned trappene, noen må bytte kostymer, og det er mange mygger (små mikrofoner) som skal skiftes. Det er veldig gøy å være med på, sier Kaia.

Dette er det tredje intervjuet i rekken av 7 intervjuer med Villekulla-elever.
Les intervjuet til Franklin (8) og til Norah (11) her.

Tekst: Cecilie Sommer-Mathiesen, tidligerer journalist i Sarpsborg Arbeiderblad og Villekulla-mor.
Foto: Line M. Martinsen

Sist redigert fredag, 16 februar 2018 09:09