tirsdag, 12 desember 2017 08:06

Ungt stjerneskudd hentes inn til FAME!

Kristoffer Grua som "NICK" i FAME!

13 april har Villekulla`s 80 ungdommer premiere på storsatsningen FAME på Sarpsborg Scene. Førstkommende onsdag starter billettsalget til musikalen som aldri tidligere har vært satt opp i Sarpsborg.
Det er tidligere kjent at unge talenter som Ingeborg Walther, Marie Guldteig og Liam Solbjerg innehar hovedrollene, og i rollen som den pliktoppfyllende dramaeleven «NICK» har teateret hentet inn et ungt stjerneskudd som for tiden er aktuell i en hovedrolle i hovedstaden.
Kristoffer Grua er utdannet musikalskuespiller og har sin utdannelse fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag og Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Han har spilt i bl.a "West Side Story", "Cabaret" og "En Midtsommernattsdrøm» og er for tiden aktuell i en av hovedrollene i "Askepotts Jul" på Latter. Han er også castet til rollen Leo Bloom i "The Producers" på Hadeland. Men snart kommer stjerneskuddet til Sarpsborg scene, og skal spille en av hovedrollene i Villekulla`s storsatsning FAME.

Vi har et mål om å bruke en til to profesjonelle skuespillere i alle våre oppsetninger. Dette er først og fremst for at musikalspirene i Villekulla skal få muligheten til å samarbeide med en som er utdannet i faget og som de kan hente inspirasjon og erfaring fra. Det er ingenting som er så flott som et godt samarbeid mellom profesjonelle og amatører, og vi har god erfaring fra flere av våre tidligere oppsetninger, og vi gleder oss veldig til å få Kristoffer med på laget. I tillegg til skuespillere skal det også under FAME brukes levende musikere.
Vi gleder oss veldig til denne storsatsningen og er veldig spent før onsdagens billettsalg, det er kun 1500 billetter tilgjengelig så her er det "førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder. På ticketco.no.

Du kan lese mer om Kristoffer her.

Foto: Margareth Wiik

 

Sist redigert tirsdag, 12 desember 2017 21:53