mandag, 23 oktober 2017 08:16

EKSTRAforestilling!

EKSTRAFORESTILLING!

Nærmere 5 fulle hus og nær 2500 publikummere har sikret seg billett til Villekulla`s ”ANNIE 2” i november. På bare 24 timer solgte Villekulla ut 1700 billetter til familieforestillingen og nå er det duket for ekstraforestilling.

Lørdag 18 nov kl 17.00 er det altså duket for at enda flere Østfoldinger får muligheten til å kapre en billett og i tillegg sikre seg en god plass. Og du trenger absolutt ikke ha sett ANNIE for å ha glede av ANNIE 2. Historien er spennende, fantastiske sang og dansenummer og i tillegg en god dose kjærlighet, humor og spenning.
Med i forestillingen er Det Norske Blåseensemblet, levende hunder, skuespillerne Knut Erik Rønne & Monica Hjelle, samt 200 musikalspirer fra Villekulla.

”Dette synes vi er utrolig gøy, Skuespillerne har øvd i flere måneder og både de og alle i produksjonen synes det er ekstra hyggelig at billettsalget går såpass unna at det er duket for flere forestillinger. Samtidig er det fint at publikum nå får en god mulighet til å sikre seg gode plasser på Sarpsborg Scene, for da de første forestillingene ble lagt ut i juni forsvant de beste plassene på bare noen timer”

Billetter til ekstraforestillingen får du her.
Billetter til de øvrige forestillingene får du her.

Sist redigert mandag, 23 oktober 2017 08:22