torsdag, 01 juni 2017 08:17

Billettstorm for ANNIE 2!

1 juni gikk startskuddet for billettsalget til ANNIE 2 - på ticketco.no

1758 billetter ble revet vekk etter kun 24 timers billettsalg.

Klikk på ønsket dag for å bestille billetter:

Torsdag 16 nov kl 13.00 - utsolgt - 
Torsdag 16 nov kl 18.00 - få billetter - 
Fredag 17 nov kl 18.00
Lørdag 18 nov kl 13.00
Søndag 19 nov kl 13.00

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tony Award-vinnerne, Thomas Meehan, Charles Strouse og Martin Charnin er tilbake med humor, romantikk og uforglemmelige sanger.

Familiemusikalen «ANNIE 2» har premiere på Sarpsborg scene 16. november 2017, i regi av Villekulla barne- og ungdomsteater.

I 2015 satte Villekulla publikumsrekord med ”ANNIE” og over 3.200 publikummere var innenfor dørene på kun 4 dager. Nå er de altså klare for oppfølgeren. Med levende hunder, profesjonelle skuespillere, 200 musikalspirer og Det Norske Blåseensemble i spissen.

Handlingen fortsetter der Annie slutter, når barnevernets Mrs. Doyle kommer for å informere Mr.  Warbucks at han må gifte seg innen 60 dager, slik at den nylig adopterte Annie kan ha en skikkelig mor. Daddy Warbucks søken etter en passende brud avdekker ikke bare at Doyle og hennes datter ønsker å robbe han for alt han er verdt, men også hans sanne følelser for Grace Farrell.

DET NORSKE BLÅSEENSEMBLE med dirigent Frank Brodahl i spissen vil stå for det musikalske under hele forestillingen på Sarpsborg scene, og vi er veldig stolte over nok en gang å kunne presentere dette samarbeidet.

I en av de største rollene finner vi Monica Hjelle. Den profesjonelle skuespilleren fra Fredrikstad gestalter rollen som Mrs. Doyle. En strikt barnevernsansatt som stikker kjeppene i hjulene for Mr. Warbucks. Monica har jobbet som skuespiller og sanger i 23 år, er utdannet fra Bergen Teaterskole og har jobbet ved de fleste institusjonsteater i Norge.

Monica Hjelle spilte Miss Hannigan sist Villekulla hadde Annie.

Rollen som Mr. Warbucks skal gestaltes av Knut Erik Rønne. Den profesjonelle skuespilleren fra Sarpsborg spilte Mr. Warbucks da Villekulla presenterte ANNIE i 2015, og han er tilbake i Annie 2-versjonen.

Knut Erik Rønne er et kjent blad for mange. Jobber som skuespiller og skribent, og skrev også manuset til Villekulla´s 1000-årssatsning: «Magimysteriet». Han er ekspert på å gjøre andre gode og er elsket av publikum.

Hovedrollen som Annie deles på av Ebba-Sofie Sommer-Mathiesen og Alva Schavenius. Begge er 10 år, har gått på Villekulla siden de var 4 år gamle og kommer fra Sarpsborg.

De øvrige rollene er det Villekullas` 200 musikalspirer som gestalter.

GOD FORNØYELSE!