tirsdag, 23 mai 2017 07:41

Tinius fikk Villekullastipendet 2017.

Tinius (18 år) ble årets mottaker av Villekullastipendet.

Mandag 22 mai gikk "Showstoppers 2017" av stabelen. Med 181 myggskift, 20 musikalnummer og 200 musikalspirer ble det en festaften for liten og stor for en fullsatt sal på Sarpsborg scene, og tirsdag 23 mai er det duket for nok en forestilling. Mot slutten av mandagens show ble det også delt ut årets Villekullastipend. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Villekulla har som formål å være en foregangsfigur innenfor musikal og talentutvikling og vi ønsker derfor å dele ut et stipend hvert år for å stimulere til videre vekst samt bidra til at Sarpsborgs kulturliv blomstrer. Villekulla ønsker å fremme hardtarbeidende unge talenter innefor sang, dans og drama og Villekulla-stipendet er en utmerkelse til en elev ved Villekulla som har utmerket seg på et eller flere områder. Formålet med stipendet er å inspirere og stimulere til videreutvilkling innenfor sang, dans og drama, og/eller belønne hard innsats gjennom en lengre periode. 

Villekullastipendet er i samarbeid med Sarpsborg El-installasjon og vinneren får en plakett samt en sjekk på 3000,- 
Tidligere mottagere er Frida Helene Hansen, Ulrikke Brandstorp, Ingeborg Walther, og Tuva Fronth Andersen.

I år gikk stipendet til Tinius Gustavsen (18 år) som har jobbet jevnt og trutt innenfor sang, dans og drama i mange år. Tinius har gått på Villekulla siden 12 januar 2011 som var den aller første øvelsen vår, og han har hatt en enorm progresjon på disse 6 årene.  For aller første gang er det en gutt som får stipendet, og vi er veldig stolte over å ha så mange gutter i stallen som vi har, det er ingen selvfølge. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tinius er en stor inspirasjon for sine medelever og er i tillegg ydmyk, rolig og skjerpet, men har først og fremst hatt en unik fremgang både innenfor sang, dans og drama. Han har hatt roller som Blikkboksmann, Rooster og ikke minst Rektor Stikkelands sønn ”Sander” i Magimysteriet. Han går andre året på musikklinjen på Greåker og er en habil sanger. Vi er stolte over å ha han i stallen og det er en glede å gratulere Tinius Nicolay Gustavsen med Villekulla-stipendet 2017.

Les mer om "Showstoppers 2017" og stipendvinneren her.

Alle foto: Stina Mikalsen, Sarpsborg Arbeiderblad. 

Sist redigert tirsdag, 23 mai 2017 07:56