torsdag, 18 mai 2017 08:00

Villekulla søker etter gutter til FAME.

Musikalen FAME kommer til Sarpsborg i April 2018 og nå søker VILLEKULLA etter gutter til noen av rollene.

Musikalen FAME er en stor og krevende musikal hvor det er intet mindre enn 6 store gutteroller som skal både synge, danse og dramatisere. Villekulla innehar mange sterke vokalister og dansere men for å komme helt i mål med castingen til denne mussikalen åpner vi opp for at musikalspirer i hele fylket kan få prøve seg på en audition.
Vi skulle gjerne hatt audition for både jenter og gutter, da vi har fått interessenter fra begge kjønn allerede, men vi har en stor stall av jenter i riktig alder som takler både sang, dans og drama så derfor ser vi oss nødt til å begrense søket til kun gutter - der har vi behov for å styrke stallen noe da det er mange roller å bekle som også gjerne skal dobles. Grunnen til at vi ønsker å doble noen av rollene er at de elevene som innehar de største rollene ofte er store talenter innenfor musikalteater og som også kan bli castet nasjonalt/internasjonalt til store forestillinger i den samme perioden. Elevene er i startgropa av sin karriere og vi ønsker selvfølgelig at elever også skal få nasjonal/internasjonal erfaring og nettverk ved anledning, så derfor er det betryggende ved en slik storsatsning å ha 2 i hver rolle.

Audition til FAME er i første omgang en videoaudition og påmelding skjer til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 1 juni.

FAME har premiere 12 april på Sarpsborg Scene med levende orkester og et knippe av Østfolds kommende musikalartister.

FAME er ikke annet enn et globalt fenomen. Først kom den populære filmen, deretter TV-serien, og sceneversjonen fra 1980-årene ble en kjempehit. FAME- the Musical er en inspirerende historie om elever som gir seg i kast med fire års hardt kunstnerisk og akademisk studium. Ved oppriktighet, humor og innsikt viser denne musikalen de utfordringene som møter mange unge i dag: fordommer, identitet, selvrespekt, evner, seksualitet, overgrep og utholdenhet. Livet på High School of performing arts er ikke bare en dans på biler (!) men en stor dose hardt arbeid. Finn fram leggevarmere, hotpants, pannebånd og gymdrakt for 12 april 2018 vil Villekulla`s musikalungdommer vise hvordan livet som kommende musikalartist er.

NB! Vi søker ikke profesjonelle/utdannede musikalartister, da dette ikke er et honorert engasjement.

Her er hele casten som skal medvirke i FAME 2018.

 

Sist redigert fredag, 19 mai 2017 21:14