torsdag, 06 april 2017 20:19

Rollelisten til "ANNIE 2" er klar!

Her er rollelisten til ANNIE 2!

Familiemusikalen «ANNIE 2» har premiere på Sarpsborg Scene 16. november 2017, i regi av Villekulla barne og ungdomsteater.
I 2015 satte Villekulla publikumsrekord med ”ANNIE” og over 3200 publikummere var innenfor dørene på kun 4 dager. Nå er de altså klare for oppfølgeren. Oppfølgeren til Annie er skrevet av samme forfatter og komponist og den gjør nå «comeback" i Norge. Musikalen har kun vært satt opp kun EN gang tidligere den gang på Chateau Neuf i Oslo i 2005.

I en av de største rollene finner vi Monica Hjelle. Den profesjonelle skuespilleren fra Fredrikstad gestalter rollen som Mrs. Doyle. En strikt barnevernsansatt som stikker kjeppene i hjulene for Mr. Warbucks. Monica har jobbet som skuespiller og sanger i 23 år, Hun er utdannet fra Bergen Teaterskole og har jobbet ved de fleste institusjonsteater i Norge som f.eks Den Nationale Scene,Rogaland Teater, Det Norske Teater og Oslo Nye Teater. Hun har spilt store og små roller i både dramatiske og humoristiske oppsetninger, spilt i TV- Serien " Kampen for tilværelsen" og deltatt i Melodi Grand Prix ( 2007). Hun har nylig også vært på en lengre turne med forestillingen «kjærring» sammen med Kjersti Elvik.
Monica Hjelle spilte Miss Hannigan sist Villekulla hadde ANNIE og vi gleder oss stort over at Monica er med oss nok en gang.

Mrs. Doyle`s kollega, "Mrs. Kelly", deles på av 2 Villekullastudenter fra talentparti Musikal: Ingeborg Walther (fra bl.a Hvite dame) og Mathilda B. Berg ( fra bl.a Spirit young Performers company i London)

(artikkelen fortsetter under bildet)

Rollen som Mr. Warbucks skal gestaltes av Knut Erik Rønne. Den profesjonelle skuespilleren fra Sarpsborg spilte Mr. Warbucks når Villekulla presenterte ANNIE i 2015, og vi ble hoppende glade da Rønne takket ja til å være med oss på enda en Annie-reise.
Knut Erik Rønne er et kjent blad for mange. Jobber som skuespiller og skribent, og skrev også manuset til Villekulla´s 1000-årssatsning: «Magimysteriet». Han har tidligere hatt roller som både løven i «Trollmannen fra Oz" og Julemannen i «Reisen til Julestjernen» og medskuespillerne elsker Knut Erik`s måte å jobbe på. Han er ekspert på å gjøre andre gode og er elsket av publikum.

Hovedrollen som Annie deles på av to jenter fra Sarpsborg: Ebba Sofie Sommer Mathiesen (10 år) og Alva Schavenius (9 år)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

De øvrige rollene er det Villekulla`s musikalspirer som gestalter.

Alle foto: Line M. Martinsen/Villekulla
Makeup: Nina Eriksen

 

 

 

Sist redigert torsdag, 06 april 2017 21:53