søndag, 19 mars 2017 20:52

Showstoppers - snart utsolgt.

Showstoppers 22 og 23 mai.

«Showstoppers» er Villekulla barne- og ungdomsteater sin egen forestilling, og den femte i rekken. Disse forestillingene har vist seg å være så populære at det i år utvides til 2 forestillinger, og over 2 mnd før "Showstoppers" er et faktum er strakt begge forestillingene utsolgt.

200 musikalspirer i alderen 6 til 19 år skal i ilden 22. og 23. mai på Sarpsborg scene. Det fremføres nummer fra en rekke kjente musikaler.

Ordet «Showstoppers» kommer opprinnelig fra musikalenes verden og er en sang eller et segment i en forestilling som får så positiv reaksjon fra publikum at den til en viss grad "stanser" selve forestillingen for et lite øyeblikk. Ofte er det store kjente hits fra de største musikalene, som er slike "showstoppere". Det er slike hits vi har tatt utgangspunkt i når vi i mai presenterer vår «Showstoppers» med aspirant, junior, barne- og ungdomsteateret samt talentpartier fra Villekulla.

I år presenteres små utdrag fra bl.a Matilda, Shrek, Annie 2, Charlie and the Chocolate factory, School of rock og Fame.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Villekullastipendet deles også ut denne kvelden og er et stipend for å fremme hardtarbeidende unge talenter innenfor sang, dans og drama. Den deles ut til en elev som har gjort seg bemerket på et eller flere områder innenfor musikal.

Tidligere mottakere er Frida Helene Hansen, Ulrikke Brandstorp, Ingeborg L. Walther og Tuva Fronth-Andersen.

Stipendvinneren får en plakett samt 3000 NOK.

Det er fremdeles noen billetter igjen til begge dager her kan du sikre deg de aller siste plassene: Mandag 22 mai eller Tirsdag 23 mai.

Sist redigert tirsdag, 23 mai 2017 07:57