torsdag, 02 februar 2017 20:38

Ebba og Alva blir Annie.

To 9-åringer stakk av med hovedrollen.

Det var mange jenter som la inn en god søknad for å bli VILLEKULLA`s neste ANNIE, men etter flere dager med prøving har valget falt på to unge jenter som bare er 9 år gamle. Til tross for sin unge alder har de allerede en cv å vise til og de begynte begge på Villekulla i en alder av 3,5 og 4 år gamle.

Her er våre to ANNIE`r:

Ebba- Sofie Sommer Mathiesen: 9 år og går på Hornes skole i 4 klasse. Har gått på Villekulla siden oppstarten og har vært med på diverse oppsetninger, hadde rollen som «Molly» i Annie i 2015 og var også å se på Natt i Nisseland-turne. Ebba har også turnert med Det Norske Blåseensemblet. I tillegg til Villekulla går også Ebba på turn.

Alva Schavenius: 9 år og går på Kurland barneskole i 4 klasse. Har gått på Villekulla siden hun var 3,5 år gammel og vært med i diverse oppsetninger. Hadde rollen som «Molly» i Annie i 2015 og har også turnert med Det Norske Blåseensemblet. I tillegg til Villekulla danser Alva streetjazz og hun er også med i jentegruppa SEVEN som ukentlig er på turne rundt om i vårt langstrakte land.

De øvrige rollene presenteres utover våren.

ANNIE 2 har premiere 16 november på Sarpsborg scene med Det Norske Blåseensemblet, profesjonelle skuespillere og 170 musikalspirer fra Villekulla.

I 2015 satte Villekulla publikumsrekord med ”ANNIE” og over 3200 publikummere var innenfor dørene på kun 4 dager. Nå er de altså klare for oppfølgeren. Tony Award vinnerne, Thomas Meehan, Charles Strouse og Martin Charnin har skapt nok en forestilling spekket med humor, romantikk og uforglemmelige sanger.
Handlingen fortsetter der Annie slutter, når barnevernskommissær Harriet Doyle kommer for å informere Mr. Warbucks at han må gifte seg innen 60 dager, slik at den nylig adopterte Annie kan ha en skikkelig mor. Daddy Warbucks søken etter en passende brud avdekker ikke bare at noen ønsker å robbe han for alt han er verdt, men også hans sanne følelser for en han har kjent veldig lenge...

Oppfølgeren til Annie, skrevet av samme forfatter og komponist, gjør nå «comeback" i Norge. Musikalen har kun vært satt opp kun EN gang tidligere dengang på Chateau Neuf i Oslo i 2005, da med bl.a Elsa Lystad og Tomine Harket i hovedrollene.

Alva til venstre og Ebba til høyre.

Alle foto: Line M. Martinsen, Villekulla

 

Sist redigert fredag, 03 mars 2017 11:34