tirsdag, 17 januar 2017 20:52

ANNIE 2 - premiere 16 november.

Villekulla med ANNIE 2.

I 2015 satte Villekulla publikumsrekord med ”ANNIE” og over 3200 publikummere var innenfor dørene på kun 4 dager. Nå er det altså klart for oppfølgeren "ANNIE 2".

I tillegg til å skaffe oss rettighetene til denne musikalen har vi også vært så heldige at vi har fått med oss DET NORSKE BLÅSEENSEMBLET med Frank Brodahl i spissen. De vil stå for det musikalske under hele forestillingen på Sarpsborg Scene, og vi er veldig stolte over nok en gang å kunne presentere dette samarbeidet.
"Alt som gjorde Annie så vellykket er her igjen i ANNIE 2, og Tony Award vinnerne, Thomas Meehan, Charles Strouse og Martin Charnin har skapt nok en forestilling spekket med humor, romantikk og uforglemmelige sanger."

Handlingen fortsetter der Annie slutter, når barnevernskommissær Harriet Doyle kommer for å informere Mr. Warbucks at han må gifte seg innen 60 dager, slik at den nylig adopterte Annie kan ha en skikkelig mor. Daddy Warbucks søken etter en passende brud avdekker ikke bare at noen ønsker å robbe han for alt han er verdt, men også hans sanne følelser for en han har kjent veldig lenge...

Oppfølgeren til Annie, skrevet av samme forfatter og komponist, gjør nå «comeback" i Norge. Musikalen har kun vært satt opp kun EN gang tidligere dengang på Chateau Neuf i Oslo i 2005, da med bl.a Elsa Lystad og Tomine Harket i hovedrollene.

Det er en blanding av profesjonelle skuespillere og Villekulla`s egne musikalspirer som gestalter de forskjellige rollene. Hvem det er vil bli offentliggjort senere.
Premieren er satt til 16 november 2017, på Sarpsborg Scene.

Nyheten ble sluppet på VILLEKULLA`s slippfest 16 januar. Det var duket langbord for 170 av Villekulla`s musikalspirer og kvelden var spekket med underholdning, mat, snaks og overraskelser.

Les mer om nyheten i Sarpsborg Arbeiderblad.

 

Sist redigert tirsdag, 17 januar 2017 21:25