onsdag, 16 desember 2015 00:00

Rekord for Villekulla!

Annie tok Villekulla til nye høyder!

10-13 desember spilte Villekulla barne og ungdomsteater familieforestillingen ANNIE på Sarpsborg scene, og etter 6 forestillinger hadde 3.168 publikummere vært innom teateret. 120 små og store skuespillere har øvd i 10 mnd for å være skodd for tidenes storsatsning og etter tilbakemeldingene å dømme var det verdt strevet.

Vi ønsker å takke alle som har bidratt for å få ANNIE til å bli den suksessen det ble. Det være seg foreldre, scenearbeidere, små og store skuespillere, sminkører, sydamer,presse, staben på Sarpsborg scene, Line Martinsen, lyd og lys, alle sponsorer og samarbeidspartnere, Sparebankstiftelsen Halden (Sparebank1) spesiellt, musikere fra Det Norske Blåseensemblet, Kulturskolen i Sarpsborg og alle som kom for å se ANNIE. Vi er så takknemlig for all støtte og håper vi kan gi publikum flere gode opplevelser i årene som kommer.

12 januar offentliggjøres hvilken musikal som blir Villekulla`s neste, med premiere 1 desemeber 2016.

Villekulla har tilsammen nær 200 elever fordelt på 9 partier, hvorav 3 er talentpartier innenfor musikal/drama. Ventelisten til Villekulla er dessverre lang og i skrivende stund på over 230 barn og unge. De aller fleste elver taes inn via ventelisten, men det arrangeres hvert år en åpen audition for barn og unge som ønsker å prøve seg. Auditionen finner sted i Sarpsborg 14 januar. Påmeldingsfristen er satt til 4 januar. Aldersgrense 9 år.

Vi ønsker å takke Sarpsborg og Østfold forøvrig for å ha tatt oss så godt imot de 5 årene Villekulla har eksistert, og vi håper vi kan glede flere publikummere i årene fremover.

Takk, Sarpsborg og Østfold forøvrig vi er ILLE glad i deg/dere!

Her kan du se bildeserie av Vetle G. Magelssen fra Sarpsborg Arbeiderblad. "Storslått Annie-premiere på Sarpsborg Scene"
Her kan du lese en artikkel av Marthe Kari Melkerud etter førpremieren: ANNIE- musikalmoro for og med mange.

Alle Foto: Vetle G. Magelssen/SA

Foto: Line M. Martinsen

Foto: Line M. Martinsen

Sist redigert torsdag, 09 juni 2016 12:27