torsdag, 14 april 2016 00:00

Audition!

Det er duket for audition til Villekulla`s talentpartier.

1) Musikal 9-13 år

2) Musikal 14-18 år

2) Drama 10-18 år

Påmelding innen 1 mai.
Audition: 30 mai 

Utfyllende info:

Alle som vil og har mulighet kan melde seg på audition. Disse kursene er i utgangspunktet for elever på Villekulla, men dersom du ikke har plass men ønsker å prøve deg ta kontakt for mer info.
Det er først og fremst viljen til å jobbe og utvikle seg som veier tyngst for de yngste elevene. Det legges også vekt på innsats og progresjon i løpet av året som har gått, samt naturlig nok talentet, da dette er et parti som er myntet på elever som er ekstra motiverte og ønsker å videreutvikle sitt talent og satse videre.
Eneste krav er at elevene fyller 9 år i 2016.

Det finnes tre forskjellige partier å melde sin interesse til:

1. Musikal 9 -13 år: Undervisningen baseres på å legge et grunnlag for unge talenter innen musikal. Hovedvekten er på sang, dans og drama. Intervalltrening, innstudering av musikallåter/musikalensemble dans/sang, dansekombinasjoner, drama øvelser og i tillegg er det enkelte dager som har egne temaer som auditionteknikk, dialogtrening osv. De har i tillegg egne nummer på «Showstoppers» Instruktør: Malin Schavenius 
2. Drama 10-18 år: Her går man faget drama i dybden. Øvelsene er ofte hentet fra Sanford Meisner og er designet for å fremme skuespillernes evne til å være ekte i arbeide sitt. Semester 2016/2017 (i mai) skal det settes opp en forestilling med manus og rolleutdeling i Glengformat. (I år spiller de «samfunnsånd» på Gleng 27 mai.) Instruktør: Kristian Gangfløt.
3. Musikal 14-18 år: 
Intervalltrening, innstudering av musikallåter/musikalensemble dans/sang, dansekombinasjoner, drama øvelser og i tillegg er det enkelte dager som har egne temaer, som auditionteknikk, dialogtrenikk, stemmeteknikk. Dette partiet benyttes også mest i forbindelse med opptredener i regi utenfor Villekulla`s faste program. De har også besøkt Det Norske Teateret 2 år på rad som avslutning. De har i tillegg egne nummer på «Showstoppers". Instruktør: Malin Schavenius
 
1. AUDITIONSANGER: Sanger som kan velges mellom på musikalprogrammene er nytt for året: Nå kan ALLE kan velge hvilken sang de ønsker. Last ned låta fra itunes/Spotify o.l og over på en ipod/iphone/ipad og ta den med på audition, så spilles den fra vårt anlegg. Viktig at låta er instrumental, slik at det ikke er solovokal over din egen stemme. Dersom dere ønsker tilsendt låt, er det også mulig, -ta i så tilfelle kontakt.
(NB: Velg kun 1 sang). Du må kunne den utenat. 
2. Det er også lagt opp en danseaudition i forkant for de som søker musikal. Den trengs ingen forberedelser. Ha på ledig tøy.
2. Til Drama/teaterpartiet skal det femføres en valgfri monolog, lengre vits eller fortelle et eventyr.
 
Vi gleder oss til å se mange små og store musikalspirer på audition. LYKKE TIL!