torsdag, 14 april 2016 00:00

Utsolgt!

"Showstoppers"

23 mai er det duket for "Showstoppers" på Sarpsborg Scene med Villekulla, 2 mnd før konserten finner sted ble de 550 billettene revet vekk og konserten er nå utsolgt.

«Showstoppers» er Villekulla barne- og ungdomsteater sin egen forestilling, og dette er den fjerde i rekke, så vi kan nå driste oss til å kalle det en tradisjon. 

150 musikalspirer i alderen 5 til 18 år skal i ilden 23. mai på Sarpsborg scene. Det fremføres nummer fra en rekke kjente musikaler.

Ordet «Showstoppers» kommer opprinnelig fra musikalenes verden og er en sang eller et segment i en forestilling som får så positiv reaksjon fra publikum at den til en viss grad "stanser» selve forestillingen for et lite øyeblikk. Ofte er det store kjente hits fra de største musikalene, som er slike «Showstopperè". Det er slike hits vi har tatt utgangspunkt i når vi 23 mai presenterer vår «Showstoppers» med aspirant, junior, barne og ungdomsteateret samt talenpartier fra Villekulla.

I år presenteres små utdrag fra bl.a Matilda, Shrek, Wicked, Hairspray og Fame.

Villekullastipendet deles også ut denne kvelden. og er et stipend for å fremme hardtarbeidene unge talenter innen sang, dans og drama. Den deles ut til en elev som har gjort seg bemerket på et eller flere områder innenfor musikal.

Tidligere mottakere er Frida Helene Hansen, Ulrikke Brandstorp og Ingeborg L. Walther.

Stipendvinneren får en plakett samt 3000 NOK.

Kveldens konferansierer: Emma B. Johansen og Ingeborg L. Walther

KVELDENS GJESTEARTIST: Ulrikke Brandstorp.