fredag, 12 januar 2024 13:07

Chorus Line!

NYHET!

Tirsdag 16 januar kl. 09.00 slippes billettene til musikalen «A CHORUS LINE» på Sarpsborgscene.no. Forestillingen har et hav av talenter mellom 13 og 19 år på scenen.
Det er KUN 3 forestillinger så her gjelder det å være rask.
CHORUS LINE - musikalenes musikal- 14, 15 & 16 mars på Sarpsborg scene.


17 historier. 8 sjanser. 1 stjerne på plakaten.

Året er 2013. På en tom Broadway-scene møter 90 dansere til audition. Bare sytten går videre og blir satt på hard prøve på den siste, utmattende audition for en ny Broadway-musikal. Bare åtte vil klare det.
A Chorus Line er et musikalsk mesterverk som revolusjonerte Broadway da skaperen Michael Bennett brukte virkelige vitnesbyrd fra personlige intervjuer med dansere i bransjen for å få frem ekte historier. Feir livene til teaterets ukjente helter, mens de forteller sine hjerteskjærende historier om ambisjoner, knuste forhåpninger og hva det egentlig koster å følge drømmene sine.
Regissert av Malin Schavenius, koreografert av Frida Helene Hansen, musikk av Marvin Hamlisch og tekster av Edward Kleban. A Chorus Line har ikoniske sanger som «One», «I Hope I Get It”, “Nothing” og hitballaden “What I Did For Love” .
Det er Villekullas 90 musikalspirer mellom 13 og 19 år som gestalter rollene og for mange av disse spirene er nok ikke historien i «A Chorus Line» så langt unna virkeligheten.
Opplev ​​oppsiktsvekkende koreografi, hjerteskjærende personlige historier og musikkteaters mest uforglemmelige finale sammen med morgensdagens musikalstjerner.

Spilles 14-16 mars på Sarpsborg scene.

 

 

 

 

Sist redigert fredag, 12 januar 2024 13:23