onsdag, 25 oktober 2023 12:45

ÅPEN Audition (10-17 år)

Til Villekullas barne og ungdomspartier.

Frist for påmelding: 01.12.2023
Den åpne audition er satt til mandag 11 desember og vil foregå i våre faste øvingslokaler; Aktivitetshuset, St Marie gt 87.
Deltagerne må være med på en felles danseaudition samt synge deler av en sang. 

Du må fylle 10 år i 2024 eller være eldre for å delta. Dere vil motta en bekreftelsesmail ved påmelding.
Villekulla har idag 11 partier, hvorav 3 er talentutviklingspartier.

PÅMELDING: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Frist: 01.11.2023

Villekulla er et musikalteater med 230 elever med base i Sarpsborg, med egen Youtubekanal, store årlige musikalproduksjoner og vi har vært å se på «Allsang på grensen» på Tv 2 hver sommer. Tidligere elever er blant andre Ulrikke Brandstorp og Ingeborg Walther.

«Per i dag er det nærmere 400 på venteliste. Vi tar inn barn i alle aldre fra ventelisten hvert år og i januar får 25 nye barn født i 2018 plass på vårt yngste parti, Lillekulla. Men en gang i året inviterer vi også musikalspirer med et brennende ønske om å være med i Villekulla til vår åpne audition. Vi har også gjort flere tiltak for å korte ned på ventelisten, men den fyller seg raskt opp.  Vi håper derfor at de med et brennende ønske om å starte med sang, dans og teater på fritiden våger seg på en audition. Det kreves ingen erfaringer eller spesielle kunnskaper innenfor musikalfaget for å delta. Vi ser først og fremst etter elever som virkelig vil og har lyst til å starte hos oss. Vi ønsker at du ved påmelding forteller oss hvilken kommune du er bosatt i.»

Vi håper å se deg der ❤

 

Sist redigert torsdag, 26 oktober 2023 12:41