lørdag, 14 oktober 2023 13:30

Nærmere en halv million!

Ny musikkvideo!


Mennesker fra hele verden har sett Villekulla sine musikalspirer på Youtube og nå nærmer kanalen seg en halv million views. Videoene er særlige populære blant det norske, engelske og amerikanske publikummet. I skrivende stund går også en video fra «The Sound of music» viralt på Instagram.

Idag slippes en splitter ny musikkvideo på Villekullas Youtubekanal med 14 musikalelever mellom 15 og 19 år som fremfører et spektakulært nummer fra musikalen «Moulin Rouge!», som for øvrig går for fulle hus i hovedstaden.

Videoen er spilt inn i høstmørket og kan også regnes som et lite stykke Sarpsborg. «Vi prøver, så langt det lar seg gjøre, å bruke Sarpsborgs mange perler som location i våre musikkvideoer. Da slår vi på en måte to fluer i en smekk ved at vi får vist frem den flotte byen vår samtidig som våre musikalspirer får et enda bredere publikum. Denne gangen er videoen innspilt foran Genesis, på Dickens, Sarpsbroen og ved Sarpefossen og mesteparten av musikkvideoen har blitt spilt inn utendørs over 2 dager. Det var sent på kveld og ganske kaldt med tanke på hva de hadde på seg, men vi er veldig fornøyd med resultatet og video`n viser 14 talentfulle musikalspirer som virkelig brenner for faget", sier Malin Schavenius.
 
Koreografien er ved Simen Gloppen, ide og sanginnstudering ved Malin Schavenius, vokalinnspillingen ved Putte Johander og videoen er spilt inn av Henrik Michel Vollengen.

Villekulla har forøvrig premiere på musikalklassikeren «The Sound of music» på Sarpsborg Scene 22-26 november, med alle sine 200 musikalspirer i tillegg til skuespiller Kristoffer Grua som «Kaptein Von Trapp» og sopranen Birgit Gudim som «Abbedissen». Det nærmer seg 2500 solgte billetter og 7 fulle hus.   

Disse deltar i musikkvideoen: Rebecca Skjelin Paulsen, Berta Rama, Mina Kristin Sommer Olsen, Anna Mathea Meland, Ebba-Sofie Sommer Mathiesen, Eva Garder Stavn, Alva Schavenius, Oda Wallentin, Markus Rosså, Oliver Bredholt, Marte Vister Halvorsen, Mathilde Guldbrandsen Hamre, Mina Løvaas Hertzmann og Vilde Støa Fredriksen.

Her er VIDEOEN!

Sist redigert lørdag, 14 oktober 2023 13:45