fredag, 01 september 2023 08:51

Billettsalget til SOUND OF MUSIC er åpnet.

Sound of Music

Villekulla og Sarpsborg Kulturskole presenterer den storslåtte og kritikerroste musikalen “The Sound of Music”. Settes opp på Sarpsborg scene 22-26 november!

BILLETTER HER!
Få musikaler har like mange kjente sanger som «The Sound of Music». Foruten «Do-Re-Mi», «Edelweiss» og tittelsporet «The Sound of Music», slår den til med «Climb Ev’ry Mountain», «My Favourite Things» og «Sixteen Going on Seventeen». For å nevne noen.
Vi kan love deg en helt fantastisk musikalopplevelse som vil skape minner og varme følelser hos alle generasjoner!
The Sound of Music er en av de mest ikoniske musikalene i historien, som begeistrer både liten og stor. Med fengende sanger og en rørende historie vil The Sound of Music ta deg med på en reise gjennom fjellene i Østerrike og inn i hjertene til en familie som kjemper for frihet og kjærlighet. Dette er en hjertevarm musikal om familiebånd og kjærlighet, som bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede Maria Rainer, som blir guvernante til enkemannen kaptein Georg von Trapp sine mange barn.

Sist Villekulla satte opp Sound of music (2013) så var det med unge Ulrikke Brandstorp i hovedrollen som «Maria» og med Ingeborg Walther som «Liesl». Denne gangen henter vi også inn de store rollene fra egne rekker og kanskje er det fremtidige stjerner du får se på scenen under «Sound of music» i november.
I tillegg til Villekullas 200 musikalspirer møter du skuespiller Kristoffer Grua som «Kaptein Von Trapp» og sopranen Birgit Gudim som «Abbedissen». Hovedrollen som «Maria» deles på av Villekullas Anna Mathea Meland (18 år) og Matilde Guldbrandsen Hamre (18 år).

Regi og produsent: Malin Schavenius
Koreograf: Frida Helene Hansen
Korinnstudering: Oda Oliversen
Kostymer: Else Berit Svendsen

Billetter kjøpet på sarpsborgscene.no

Sist redigert fredag, 01 september 2023 09:02