tirsdag, 29 august 2023 11:59

I Ulrikkes fotspor.

Anna og Matilde skal spille "Maria" i "Sound of music.

Sist Villekulla satte opp klassikeren «Sound of music» var det med 17 år gamle Ulrikke Brandstorp i hovedrollen som «Maria» og blant andre 15 år gamle Ingeborg Walther som «Liesl». 10 år har gått og Ulrikke og Ingeborg har blitt Villekullapensjonister for lengst men er stadig å se i Tv-ruta og har fått en større fanskare både i inn og utland. I november setter Villekulla igjen opp klassikeren «Sound of music» på Sarpsborg Scene og denne gangen er det 18-åringene Anna Mathea Meland og Matilde Gulbrandsen Hamre som går i Ulrikke sine fotspor. Jentene skal alternere på rolle som «Maria» og er allerede godt i gang med øvelsene.

«Selv om jentene går i Ulrikkes fotspor er det viktig at de skaper sin egen tolkning av rollen. Jeg sammenligner aldri musikalspirer opp mot hverandre, for hver og en har sine egne kvaliteter og talenter som er viktig å ivareta og styrke. Men jeg kan garantere at jentene komme til å fylle rollen med varme, entusiasme, nysgjerrighet og stahet og jeg er ganske sikker på at de kommer til å synge seg inn i hjertene til publikum. Jentene går siste året på videregående har fulgt Villekullas talentutviklingsprogram i en årrekke."

Anna Mathea Meland og Matilde Gulbrandsen Hamre - begge spiller Maria. (Artikkelen fortsetter under bildet)

"I tillegg er rollelisten full av unge talenter mellom 5 og 19 år som stadig er å se på nasjonale scener og på Tv-skjermen så vi gleder oss til en storslått forestilling i november. I tillegg til Villekullas 200 musikalspirer er vi veldig stolte over å ha fått med oss skuespiller Kristoffer Grua som «Kaptein Von Trapp» og sopranen Birgit Gudim som «Abbedissen» ", sier Malin Schavenius.

Her er Ulrikke Brandstorp som "Maria" med Villekulla for 10 år siden. (Artikkelen fortsetter under bildet)

Om forestilling:
Villekulla og Sarpsborg Kulturskole presenterer den storslåtte og kritikerroste musikalen “The Sound of Music”. Settes opp på Sarpsborg scene 22-26 november!
Få musikaler har like mange kjente sanger som «The Sound of Music». Foruten «Do-Re-Mi», «Edelweiss» og tittelsporet «The Sound of Music», slår den til med «Climb Ev’ry Mountain», «My Favourite Things» og «Sixteen Going on Seventeen». For å nevne noen. 
Villekulla kan love en fantastisk musikalopplevelse som vil skape minner og varme følelser hos alle generasjoner!

The Sound of Music er en av de mest ikoniske musikalene i historien, som begeistrer både liten og stor. Med fengende sanger og en rørende historie vil The Sound of Music ta deg med på en reise gjennom fjellene i Østerrike og inn i hjertene til en familie som kjemper for frihet og kjærlighet. Dette er en hjertevarm musikal om familiebånd og kjærlighet, som bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede Maria Rainer, som blir guvernante til enkemannen kaptein Georg von Trapp sine mange barn.

Kristoffer Grua og Birgit Gudim. (Artikkelen fortsetter under bildet)Regi og produsent: Malin Schavenius
Koreograf: Frida Helene Hansen
Korinnstudering: Oda Oliversen
Maske: Tonje Lie

Billetter slippes 01.09.2023 kl. 09.00 på Sarpsborgscene.no

Diverse foto fra lanseringen av "Sound of music"-produksjonen på Sarpsborg Scene i januar 2023.

 

Sist redigert tirsdag, 29 august 2023 12:32