torsdag, 21 januar 2016 00:00

Magimysteriet!

Magimysteriet- the musical!

Villekulla setter opp nyskrevet familiemusikal med urpremiere i Sarpsborg 1. desember 2016.

Det er 2016. Men sarpingene er ikke til å kjenne igjen. Noe alvorlig har skjedd. Men hva? Har det klikket for dem? Er de utsatt for et miljøfarlig utslipp? Har et forsøk på Inspiria gått fullstendig galt? Eller er noen med skumle planer bare misunnelige på sarpingenes suksess?Heldigvis har Sarpsborg unge, modige helter som tar saken. Og heldigvis har de tusen års historie å lære av. En humoristisk familiemusikal om Sarpsborg, samhold og vennskap med glimt av miljøvern, magi og historie.

Villekulla har tidligere satt opp kjente forestillinger som "Reisen til Julestjernen", "Trollmannen fra Oz" og nå sist "Annie". Publikumstallet har steget for hver forestilling og Annie satte nylig rekord med sine 3200 publikummere i løpet av 4 dager. 
I jubileumsåret til Sarpsborg ønsker Villekulla å gjøre en forestilling som omhandler Sarpsborg. Ikke nødvendigvis Sarpsborgs historie men Sarpsborg i nåtid, og den eneste måten å gjøre dette på er å bestille et eget verk. Knut-Erik Rønne (manus) og Benedict Parton (musikk) utarbeider i disse dager en nyskrevet familiemusikal i 2 akter for Villekulla som skal være ferdig utarbeidet 1 mars.

Vi føler at tiden er inne for å skape noe nytt, og ingen anledning er bedre enn når Sarpsborg fyller 1000 år. Vi gleder oss til denne prossessen og til å fortelle vår helt egen historie.

"Magimysteriet".

Premiere 1 desember 2016 på Sarpsborg Scene, med Villekulla barne og ungdomsteater.

Manus: Knut Erik Rønne
Musikk: Benedict Parton
Inspisient: Line M. Martisen
Regi og produsent: Malin Schavenius

N.B: Bildet er ingen ferdig poster- kun en presentasjon av tittel samt premieredato.

Sist redigert fredag, 10 juni 2016 09:34