fredag, 13 januar 2023 10:02

Villekullafesten 2023.

Vill jubel!

12 januar fylte Villekulla 12 år og i den forbindelse var det duket for stor Villekullafest for 200 Villekullaelever på Sarpsborg Scene med middag, underholdning og overraskelser. Stort bildegalleri nederst i artikkelen.

Underholdningen besto av musikalnummer fra forskjellige elever og den yngste artisten i går var 11 år gamle Ludvik Falch som sang «Easy on me» av Adele mens hele salen satt med gåsehud og tårer i øynene. Etter siste tone reiste 200 små og store seg opp fra stolene med påfølgende trampeklapp og jubelen ville omtrent ingen ende ta.
«Ludvik er et stort talent og han har en kontroll på stemmen sin utenom det vanlige samtidig som han har en sterk formidlingsevne, i tillegg er han bare 11 år gammel. Det er tøft å våge seg ut alene på scenen som 11 åring med 200 medelever som tilhørere. Det som rører meg aller mest er når hans medelever viser slik raushet ved umiddelbart å reise seg fra stolene sine og applaudere han nærmest i senk. Det rørte meg så mye at jeg faktisk måtte bruke noen sekunder på å hente meg inn før jeg klarte å snakke videre fra scenen, sier Malin Schavenius. 

Stor forventing var det også knyttet til offentliggjøringen av Villekullas neste produksjoner, og det var høylytt jubel når familieforestillingen «Sound of music» og ungdomsforestillingen «A Chorus line» ble lansert.
Sound of music får premiere 22 november i 2023, mens Chorus line har premiere 14 mars – begge på Sarpsborg scene.

Men først skal 80 Villekullaungdommer spille Disneyklassikeren og ungdomsmusikalen «High School musical» på Sarpsborg scene. Med seg på laget har de også skuespillerne Monica Hjelle og Kristoffer Grua. Billettsalget er godt igang og premieren er satt til 28 mars 2023.


Talentutviklingspartiet 15-19 år underholder med "Dont stop me now" (Queen) og "You can`t stop the beat" (Hairspray)

Viktig å forevige øyeblikket på film

Elida

Sara Anna og Savannah

Olivia

Garderobe nr. 4 vant årets garderobekonkurranse under "Annie".

Emil

Elise og Dalal har bursdag på samme dag som Villekulla og fikk servert bursdagssang va 200 medelever.

Ronny og Line som står for den gode maten (Kokkeline)

Guro, Leo, Kristian og Tilde.

Ludvik

Sverre

Malin og Frida offentliggjør familiemusikalen "Sound of music".

Frida og Malin offentliggjør ungdomsmusikalen "A Chorus line"

Blerta og Charlotte med rykende ferskt manus

Sara

Victoria, Nora og Julia

Marthe Kristine, Sofie og Vendela

Rykende ferskt manus

 

Alle foto: David Thowsen

Sist redigert fredag, 13 januar 2023 13:22