mandag, 28 november 2022 10:12

Annie 2022.

For en fest det ble!

Fra 23-27 november spilte Villekulla familiemusikalen ANNIE for 7 mer eller mindre fullsatte hus på Sarpsborg Scene.
Med et 7 manus orkester under ledelse av Frank Brodahl, Sanne Kvitnes som Miss Hannigan, Hans Petter Moen som Mr. Warbucks, levende hunder og 150 musikalspirer mellom 8 og 19 år ble det trampeklapp, jubel og stående applaus og vi er utrolig stolte av en fantastisk gjeng, både på og bak scenen. Annie ble spilt av 12 år gamle Tomine Rangøy Sjåland og 11 år gamle Lea Louise Borgen-Johansen.

Her er noen av lovordene som vanket i sosiale medier og blant pressen:

 • Ordfører Sindre Martinsen-Evje:
  "For en fest på Sarpsborg scene med Villekulla sin premiere på «Annie». ? Det «tok helt av» - asså nå har jeg sett alt tror jeg siden 2011 - og alltid vært mektig imponert. Men likevel, nå har det tatt kaka. For noen talenter, og for en glede ❤️"
 • Viken Foto Video:
  "Fantastik dyktige skuespillere i Villekulla Barneogungdomsteater."
 • Sarpsborg Arbeiderblad:
  "Tolv år gamle Leah Louise Borgen-Johansen imponerte i rollen som "Annie" på Sarpsborg scene onsdag."
 • Sarpsborg Musikkråd:
  "Masse flinke barn, flotte ungdommer og et helprofft team rundt oppsetningen gjør dette til en fantastisk forestilling som alle burde få med seg! Og live musikk med fantastiske musikere i orkestergrava gjør det hele til en levende forestilling som gleder oss musikkelskere! ?
  Vi må jo også si at dagens Annie var noe helt spesielt - en slik evne til fremføring og sang på øverste nivå hører sjeldenhetene til! Og ikke visste vi at en fantastisk artist som Sanne Kvitnes kunne bli så skummel - veldig godt spilt."

 • Alle foto: Viken foto
Sist redigert mandag, 28 november 2022 10:27