mandag, 31 oktober 2022 15:05

Endelig! Ekstraforestilling med ANNIE.

Søndag 27 november kl 18.00

Billettsalget til ANNIE går unna, og derfor er det nå lagt opp til ekstraforestilling, Søndag 27.11 kl 18.00. DET er stas!

Bestill her!

I 2015 satte Villekulla publikumsrekord på Sarpsborg Scene når ANNIE spilte for fulle hus. I november 2022 er den rørende historien om barnehjems-jenta Annie endelig tilbake.

Forestillingen Annie blir av mange sett på som en perfekt musikal bestående av intriger og farer, tristhet og glede, sentimentalitet og humor. For ikke å glemme med den modige og sjarmerende jenta Annie i spissen.

Historien om Annie som prøver å flykte fra barnehjemmet strengt bestyrt av Miss Hannigan er kjent for flere generasjoner. Forestillingen hadde urpremiere på Broadway i 1977 og har siden blitt filmatisert flere ganger. Handlingen skjer på 1930-tallet i USA.

Vi gleder oss til å fylle Sarpsborg scene med store, energifylte numre, fantastisk scenografi, masse spenning, sjarmerende musikalspirer og hjertevarmende øyeblikk.

I tillegg kan du oppleve et stort orkester under ledelse av Frank Brodahl, 230 musikalspirer og levende hunder på scenen.

Annie spilles av Tomine Sjåland (11 år) og Leah Louise Borgen-Johansen (12 år)

Rollene som Miss Hannigan og Mr Warbucks bekles av Sanne Kvitnes og Hans Petter Moen.

Regi og koreografi: Malin Schavenius
Koreograf og regiass.: Frida Helene Hansen
Kapellmester: Frank Brodahl

Her kan du sikre deg meget gode plasser (og julestemning). 

 

 

 

Sist redigert tirsdag, 01 november 2022 12:59