tirsdag, 25 oktober 2022 09:21

4 x profesjonelle skuespillere til Villekulla

Sjekk hvem som skal spille i ANNIE og HIGH SCHOOL MUSICAL.

Villekulla har ved hver store musikalproduksjon profesjonelle skuespillere på rollelisten for å fylle noen av voksenrollene. Dette er med på å gi musikalspirene våre en mulighet til å jobbe med profesjonelle aktører innenfor kulturbransjen slik at de fra tidlig alder erfarer hvordan profesjonelle jobber med materialet, hvordan de forbereder seg og ikke minst formidler på scenen. 
I tillegg er det jo også uten tvil et stort pluss for vårt publikum, når profesjonelle aktører gjester forestillingene våre.

ANNIE har premiere 23 november og der er det Sanne Kvitnes som skal spilles Miss Hannigan og Hans Petter Moen som gestalter Mr. Warbucks.

HIGH SCHOOL MUSICAL har premiere 28 mars og med oss på scenen har vi Monica Hjelle som Mrs Darbus (Dramalæreren) og Kristoffer Grua som Trener Bolton (Troys far).

Litt om skuespillerne:

MISS HANNIGAN: Sanne Kvitnes, fra Halden
Sanne Kvitnes jobber som skuespiller, sangerinne og tekstforfatter. Hun startet å jobbe i ung alder, men tilbrakte et halvt år ved London Acadamy of Music and Dramatic Arts, for å studere Shakespeare. Hun har tidligere medvirket i bl.a. «Den Hvite Dame», «Soot Spelet», «Sound of Music» ved Folketeateret og i «Olav Den Heldige». I 2020 gjorde hun brakdebut i «Chess» på Folketeateret, i rollen som Florence Vazi – en rolle hun vant «Årets musikalartist» for under Musikkteaterprisen 2021, og som hun igjen er aktuell med høsten 2022.  På tv-skjermen har hun medvirket i «Beat for Beat» og Tv2s feelgood-serie «Julestjerna».

MR.WARBUCKS: Hans Petter Moen, fra Askim.
Hans Petter er utdannet musikalskuespiller og har gjort en rekke musikaler på de nasjonale scener rundt om i Norge, som blant annet «Grease» på Chat Noir og i Oslo Spektrum, «Jungelboken» på Chateu Neuf og han har deltatt flere ganger i Melodi Grand prix både som solist og låtskriver. Hans Petter var også en av 5 medlemmer i det populære NRK-programmet «Skrimmel Skrammel» som gikk på NRK i 2007.
Hans Petter er opprinnelig fra Askim men er bosatt i Sarpsborg, og han har tidligere spilt med Villekulla i forestillingene Grease og Marens Jul.

TRENER BOLTON: Kristoffer Grua, Oslo
Kristoffer har blant annet spilt i "Phantom of the Opera" på Folketeatret, "Folk og Røvere i Kardemommeby" på Folketeateret samt "Jersey Boys" på Chateu Neuf. Han spilte også "Nick" i Villekullas FAME i 2017.
Vi gleder oss veldig over å han med som faren til "Troy".

MISS DARBUS: Monica Hjelle, Fredrikstad

Monica Hjelle er utdannet skuespiller ved Bergen Teaterskole, og har siden 1996 jobbet som profesjonell skuespiller ved de fleste Norske Teaterne i Norge, som Nordland Teater, Det Norske Teater, Oslo Nye Teater, Rogaland Teater, Riksteatret, og ikke minst ved Den Nationale Scene i Bergen, der hun har gjestet i flere produksjoner gjennom de 20 siste årene. Monica gjester høsten 2022 teater Ibsen i farsen
” Myrna Vep” sammen med Helen Vikstvedt.

Vi er allerede godt i gang med prøvene til musikalene Annie, og det er en sann fryd å se samspillet mellom barn og voksne. Og har du ikke skaffet deg billett enda, bør du være rask. Flere av forestillingene er snart utsolgt. Billetter her.

Sist redigert tirsdag, 25 oktober 2022 09:57