torsdag, 01 september 2022 07:26

Billettsalget til ANNIE er igang.

Endelig kan du kjøpe billetter til ANNIE.

Vi er ganske sikre på at dette kommer til å bli en forestilling du vil huske i lang tid fremover; skuespillerne oser av talent og spilleglede, hunder med stålkontroll og et 7-manns orkester det gnistrer av.

Kjøp din billett her.

I 2015 satte Villekulla publikumsrekord på Sarpsborg Scene når ANNIE spilte for fulle hus. I november 2022 er den rørende historien om barnehjems-jenta Annie endelig tilbake.

Forestillingen Annie blir av mange sett på som en perfekt musikal bestående av intriger og farer, tristhet og glede, sentimentalitet og humor. For ikke å glemme med den modige og sjarmerende jenta Annie i spissen.

Historien om Annie som prøver å flykte fra barnehjemmet strengt bestyrt av Miss Hannigan er kjent for flere generasjoner. Forestillingen hadde urpremiere på Broadway i 1977 og har siden blitt filmatisert flere ganger. Handlingen skjer på 1930-tallet i USA.

Vi gleder oss til å fylle Sarpsborg scene med store, energifylte numre, fantastisk scenografi, masse spenning, sjarmerende musikalspirer og hjertevarmende øyeblikk.

I tillegg kan du oppleve et stort orkester under ledelse av Frank Brodahl, 230 musikalspirer og levende hunder på scenen.

Annie spilles av Tomine Sjåland (11 år) og Leah Louise Borgen-Johansen (12 år)

Rollene som Miss Hannigan og Mr Warbucks bekles av Sanne Kvitnes og Hans Petter Moen.

Regi og koreografi: Malin Schavenius
Koreograf og regiass.: Frida Helene Hansen
Kapellmester: Frank Brodahl

Billetter får du her.


Foto: Thomas Andersen/Viken foto 

Sist redigert torsdag, 01 september 2022 07:47