fredag, 06 mai 2022 10:08

13 Villekullaelever på tv akkurat nå.

Disse har du helt sikkert hørt eller sett på Tv i det siste (stor oversikt).

Våre elever er stadig å se og høre på nasjonale scener, i filmer eller tv-serier. Her er en liten oversikt over Villekullaelever som er å se/høre AKKURAT NÅ i diverse kanaler og teatre. 

Leo: Dubber rollen som «Antonio” I Disneyfilmen Encanto, «Georg» i Peppa Gris, Wyatt i Sulphurs Springs hemmeligheter, «Zoki» i Zoki Poki og «Rocky» i Gigantosaurus.

Simon: Spiller rollen som «gutt» i Mens vi venter på no` godt på Nationaltheatret. Dubber også en rekke tv-serier og filmer, blant annet rollen som «Bill» i Gigantosaurus og Ashok i Hetty Feather.

Eilev: Er straks aktuell i rollen «Bruce» i musikalen Matilda på Folketeatret. Dubber en av hovedrollene i Kodetropp O samt en ny serie som snart er ute.

Fredrik: Dubber rollen «Theis» i Vår ruler, og «Frank» i Rektor ser deg begge på NRK Super. Dubber også «Bert» i serien Bert på TV2.

Markus: Spiller “Adrian” i Klassen på NRK Super. Dubber i flere filmer og tv-serier som Encanto og Vår ruler.

Oliver: Dubber «Lewie Dias» i Harley i Midten på Disney og roller som «Jasper» i Beccas Bunch på Nickelodeon

Kristian: Dubber rollen Lucas i Lucas the spider og "Osvald" i Kodetropp O.

Knut Harald: Dubber Giraffen «Melman» i Det lille ville fra Madagaskar-universet på Viaplay.

Leah: Er straks aktuell i rollen «Lavendel» i musikalen Matilda på Folketeatret. Dubber i Kodetropp O, Madagaskar og Eventyret i New York.

Alva: Dubber 4 sesonger av rollen som «Vår» i Vår ruler på NRK Super og rollen som «Eva» i Netflixfilmen Vivo.

Ebba: Spiller diverse småroller og «Isabella» i Klassen på NRK Super. Dubber rollen som «Savannah» i Sulphur Springs hemmeligheter og «Tamara» i Vår ruler.

Oda: Spiller «7 minutes jente» i en episode av Lik meg på NRK Super. Dubber kaninen «Ruth» i serien Simon på NRK Super.

Tilde: Dubber småroller i Enchanted.

Det er flere av våre elever som spiller i forestillinger og spel i sommer og det er også flere som har fått roller i kommende Tv-serier og filmer. Disse offentliggjøres fortløpende.

 

Sist redigert fredag, 06 mai 2022 11:47