onsdag, 20 april 2022 08:56

Showstoppers 2022

11 og 12 mai på Sarpsborg Scene.

«Showstoppers» er Villekulla barne- og ungdomsteater sin egen forestilling. Disse forestillingene har vist seg å være så populære at det må utvides til 2 forestillinger. Godt over 200 musikalspirer i alderen 6 til 19 år skal i ilden 11 og 12 mai på Sarpsborg scene. Det fremføres nummer fra en rekke kjente musikaler.

Ordet «Showstoppers» kommer opprinnelig fra musikalenes verden og er en sang eller et segment i en forestilling som får så positiv reaksjon fra publikum at den til en viss grad "stanser" selve forestillingen for et lite øyeblikk. Ofte er det store kjente hits fra de største musikalene, som er slike "showstoppere". Det er slike hits vi har tatt utgangspunkt i når vi i mai presenterer vår «Showstoppers» med samtlige av Villekullas partier.

I år presenteres små utdrag fra musikalene: Six, High School musical, Lion King, Mamma Mia, Bring it on, Annie, The Greatest Showman og Finding Neverland.

I tillegg skal Villekullastipendet deles ut. Stipendet har vært delt ut 9 ganger tidligere og blant tidligere mottakere er Frida Helene Hansen, Ulrikke Brandstorp og Ingeborg Walther. 

"Villekulla ønsker å fremme hardtarbeidende unge talenter innenfor sang, dans og drama og Villekulla-stipendet er en utmerkelse til en elev ved Villekulla som har utmerket seg på et eller flere områder. Formålet med stipendet er å inspirere og stimulere til videreutvikling innenfor sang, dans og drama, samt belønne hard innsats gjennom en lengre periode." 
Villekullastipendet er i samarbeid med Sarpsborg El-installasjon og vinneren får en plakett samt en sjekk på 4000,-

Forestillingene spilles 11 og 12 mai kl 19.00 på Sarpsborg Scene.

Billettslipp tirsdag 26.04 kl 09.00 på ticketco.no. Her er direktelink

Sist redigert tirsdag, 26 april 2022 08:40