tirsdag, 18 januar 2022 14:47

ANNIE + Villekullafest.

...og INGEBORG som hemmelig gjest!

Hvert år arrangerer Villekulla fest for sine musikalspirer på Sarpsborg Scene og etter 3 års pause grunnet Korona og oppussing av Sarpsborg Scene var det endelig duket for fest igjen. I år ble det en litt annen variant enn vanlig grunnet Koronarestriksjoner, men vi klarte allikevel å samle 180 musikalspirer i salen med 1 meters mellomrom.

I lyset fra faklene strømmet det inn Villekullapyntede barn og unge på Sarpsborg Scene kl 19.00 mandag kveld. Inn i salen fikk de med seg hver sin tacowrap og brus, før 45 minutters miniforestilling ventet. Der var det blant annet underholdning av talentutviklingspartiene, premiering av garderobekonkurranse, offentliggjøring av vår neste forestilling og ikke minst besøk av Ingeborg Walther som hadde en minikonsert før de dro hjem med et flunka nytt manus og en godteriposer i hånden.

Det var nok i forkant skapt mest forventning til hva Villekulla skal sette opp i november og det var stor jubel, spesielt blant barneteateret, da ANNIE fylte hele skjermen på Sarpsborg Scene.

Så da er altså nyheten ute. Fra 17 november 2022 kan du oppleve den magiske familieforestillingen ANNIE på Sarpsborg Scene, med stort orkester, fantastisk scenografi, levende hunder, profesjonelle skuespillere og ikke minst 180 musikalspirer fra Villekulla. Frem til premiere skal vi jakte på selveste ANNIE og hennes barnehjemsvenner, skape levende karakterer, koreografere og innstudere storslåtte sang og dansenummer. Men en ting er uansett den samme: historien om den tapre og livsglade jenta som jakter på sine foreldre og som alltid er like sikker på at det kommer en dag i morgen.
Gled dere!
En stor takk til Kalnes Eiendom som er vår hovedsponsor og gjør slike arrangement mulig.

Sist redigert tirsdag, 18 januar 2022 15:04