tirsdag, 25 mai 2021 11:56

Forestilling og musikkvideoer.

Heftig innspurt før sommerferien!

Nå som sommeren nærmer seg med stormskritt og smitten så smått begynner å avta er det endelig duket for forestillinger og produksjon av musikkvideoer. Så er du en av de som følger vår Youtube-kanal, er det ikke lenge til du kan vente deg flere nye musikkvideoer fra Villekulla. Vi gleder oss vilt til å dele, og vi har SÅ mange spennende location og sanger på trappene.

- Og apropos spennende; vi har også en stor nyhet vi ønsker å dele med dere veldig snart, men det må bare vente noen uker til. Men tro oss, du vil få det med deg 

Samtidig som 7 musikkvideoer skal produseres skal også talentpartiet til Villekulla i ilden på Glenghuset 3 og 4 juni. 13 talenter mellom 15 og 19 år skal synge, danse og fremføre monologer fra musikaler som ligger deres hjerte nærmest.
For 4 av talentene som går av med «pensjon» til sommeren blir dette deres aller siste forestilling med Villekulla. Elevene flyr høyt og flere har allerede kommet inn på anerkjente musikalutdannelser i både inn- og utland.
Få med deg morgensdagens musikalstjerner på Glenghuset torsdag 3 juni & fredag 4 juni kl 17.00 og kl 19.00.

Medvirkende:
Aurora Reed-Jenssen, Sara Antonie Winther, Nora Vister Halvorsen, Ronja Bjørnstad, Tuva Grandahl Nilsen, Sverre Saugstad Bendiksen, Markus Rosså, Mina Kristin Sommer Olsen, Anna Mathea Meland, Marte Vister Halvorsen, Rebecca Skjelin Paulsen, Lineve Mathilde Liseth Skjelin og Celina Larsen

Billetter kan bestilles her.


Sist redigert tirsdag, 25 mai 2021 12:13