tirsdag, 27 oktober 2020 10:16

Åpen AUDITION!

For barn og unge mellom 9 og 17 år.

Onsdag 6 januar er det AUDITION for alle Villekulla sine partier.

Villekulla er et musikalteater med base i Sarpsborg som setter opp store musikalproduksjoner hvert år. Vi har sunget og danset for store stjerner flere sommere på rad under "Allsang på grensen" på Tv 2 og vi har blant annet en egen Youtubekanal hvor vi produserer musikkvideoer. Vi har elever fra hele Østfold samt Sverige, og blant tidligere elever finner du Ulrikke Brandstorp (MGP-vinner 2020) og Ingeborg Walther (Stjernekampdeltager 2020).
Villekulla har per idag 300 barn og unge på venteliste og vi tar stadig inn barn fra denne listen. En gang i året inviterer vi likevel musikalspirer fra hele Østfold med et brennende ønske om å være med på musikalteater til vår åpne audition. Deltagerne må være med på en felles danseaudition eller fremføre en monolog, samt synge deler av en sang. 
Aldersgrense: 9 år-17 år.
Påmeldingsfrist: 15 desember
Villekulla har idag 10 partier, hvorav 2 talentutviklingspartier, 2 ungdomspartier, 2 barnepartier, 2  Lillekulla/juniorpartier og to musikaldanseklasser.

PÅMELDING: malin@schavenius.no
(
Du vil motta en mail med bekreftelse etter påmelding. Etter 20 desember vi du motta mer informasjon vedr audition, da vil du få tilsendt sanger du kan velge imellom)

Alle smittevern vil bli godt ivaretatt på audition.
Vi håper å se mange store som små musikalspirer på nyåretSist redigert onsdag, 25 november 2020 09:12