fredag, 09 oktober 2020 16:58

Kunstnerisk team - Grease 2020.

Hvem skal få GREASE-ungdommene til å skinne på Sarpsborg Scene?

17 november 2020 har Grease premiere på Sarpsborg Scene. Forestillingen spilles kl 18.00 hver dag t.o.m søndag 22 november. Billetter kan du kjøpe på ticketco.no men flere av forestillingene er så godt som utsolgt.

Her er det kunstneriske teamet:

MASKØR:
Ida Kristine Høgbakk er fast ansatt som maskør på Nationaltheatret. Hun har utdannelse som frisør i 2005, frisørmester i 2012 og som maskør og parykkmaker i 2020. Hun har jobbet som maskør for Opera Østfold på forestillingene CarmenNabuccoTosca og Tryllefløyten og på musikalen Den Hvite Dame på Fredriksten festning i 2016,2017 og 2018. Ved Nationaltheatret har hun hatt maskeansvar for Aniara på Torshov og vært maskør på Reisen til julestjernen, En handelsreisendes død, Ulven, Cyrano, Den utrolige historien om den kjempestore pæra, Alice i Vidunderland og Lykkedager.
 

MEDKOREOGRAF:
Frida er utdannet skuespiller og musikalartist ved musikalprogrammet ved Högskola för Scen og Musik i Göteborg (Artisten) og Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Hun har spilt i forestillinger som Den Hvite Dame på Fredriksten Festning, Ringaren i Notre Dame på Gøteborgsoperaen og Kaptein Sabeltann og jakten på den magiske diamant i Kristiansand dyrepark. Frida underviser ukentlig Villekullas musikaldanspartier samt deler av barneteateret.

KAPELLMESTER:
André Kristoffersen bor i Sarpsborg og han sin utdannelse fra Musikkvitenskap i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Han startet med klassisk piano, men har senere gått over til å spille mer rytmisk musikk. Andrè er kapellmester under Grease.

KOSTYME/SØM:
Else Berit Svendsen er sydame på heltid og driver sin egen systue. Hun har også levert kostymer til en rekke produksjoner i flere tiår, som blant annet Sverdet, Olavsdråpa, Romeo og Julie, Trollmannen fra Oz og Annie.

REGISSØR, PRODUSENT og KOREOGRAF:
Malin Schavenius er daglig leder og eier av Villekulla Barne og ungdomsteater. Utdannet ved Norsk Musikkteater og ballettakademi (Bårdar) og født og oppvokst i Sarpsborg. Hun har spilt i en rekke musikaler nasjonalt, vært på flere turneer, gitt ut cd-singler og spilt i Tv-serier. Hun har også deltatt i flere Tv-show, som blant annet Melodi Grand Prix, Grease – jakten på Sandy og Danny, Tommys Popshow, Beat for beat og Hotel Cæsar. De siste årene har hun også hatt regi og koreografi på en rekke musikaler.
Malin Schavenius er utnevnt som jubileumsambassadør for Sarpsborg sitt 1000-års jubileum og i 2016 ble hun tildelt Sarpsborg kommunes kulturpris 2016.

LYD:
Christopher Lexander er fra Halden og utdannet innenfor lyddesign. Han har, til tross for sin unge alder, gjort en rekke forestillinger og show som blant annet Olav den Heldige, Fame, Sarpsborg Scene sin åpningsgalla og Reisen til Julestjernen.

LYS:
Joakim «Jokke» Johansen har levert lys i en årrekke for de aller fleste produksjoner i hele Østfold og er nærmest som en bauta å regne. Han bor i Tyskland, men jobber i Norge. Vi har hatt gleden av å ha med Jokke som lysmester på alle Villekullas forestillinger.

 

FOTOGRAF:
Line Martinsen er fra Sarpsborg og er utdannet barn-og ungdomsarbeider og har senere tatt førskolelærer-utdannelse med fordypning i drama. Line har også en utdannelse innenfor foto-faget. Line har ansvaret for aspirant og juniorpartiet og er medinstruktør på barneteaterpartiene, samtidig er hun vår faste fotograf.

SCENOGRAFI:
Vi er så heldige å ha en fast gjeng fantastiske mennesker som stiller som scenografer og scenearbeidere og gjerne skuespillere hvis det kniper. Uten disse stopper Villekulla opp.
Her har vi all verdens yrker å spille på. Alt fra politi, bilmekaniker, elektriker, sykepleier, systemforvaler, ingeniør, vaktmester og lærer.
Med oss under Grease har vi: Eivind Guldteig, Kyrre Christensen, Rolf Erik Halvorsen, Morten Halvorsen, Jon Gustavsen, Line Eriksen, Hans Petter Bredholt, Rune Nilsen og Espen Fronth Andersen.

 

Sist redigert fredag, 09 oktober 2020 17:29