tirsdag, 22 september 2020 12:22

Storfint besøk på Villekulla.

Stjerneregissør til Villekulla.

Johan Osuldsen har etablert seg som en av våre fremste regissører og koreografer av musikaler og show både for scene og TV. I 2 uker har våre talentutviklingselever fått bryne seg på heftig dans, høye toner og morsom regi når Johan har hatt masterclass med elevene.

Johan kan ALT som er verd å vite om musikaler og mere til. Han forfatteren bak boka "Musikalartist" og ha regissert en rekke musikaler, og figurerer både som komponist, tekstforfatter og oversetter. Hans siste store hit var å koreografere "The book of Mormon" på Det Norske teateret som fikk strålende anmeldelser og er en av tidenes mest sette musikaler i Norge. Han har også hatt regi på blant annet "Mamma Mia" og "We Will rock you" på Folketeateret. Nå skal han snart i gang med å regissere og koreografere et storslått show med Hanne Krogh på Edderkoppen teater

Talentutviklingselevene til Villekulla, som består av 2 partier, fikk bryne seg på 2 av musikalen "The Book of Mormons" største nummer, "To morrow is a latter Day" og "Two by two". Begge nummerne vil snart komme som musikkvideo på vår Youtubekanal, og før vi glemmer det: har du husket å abonnere på oss?
Her følger et lite knippe bilder fra den siste øvelse med Johan mandag 21 september.

Sist redigert tirsdag, 27 oktober 2020 11:01