mandag, 27 juli 2020 07:23

"Vi gleder oss til neste stjerneskudd fra Villekulla".

Villekulla synger med Wenche Myhre på Tv 2.

«Vi gleder oss til neste stjerneskudd fra Villekulla»

I Iøpet av de 3 siste sesongene av «Allsang på Grensen» har de unge artistspirene fra Villekulla besøkt TV 2-programmet hele 6 ganger. I tillegg til å opptre med egne nummer har de også fått synge med stjerner som Alexander Rybak, Vidar Villa, Ulrikke, Lisa Stokke, Mads Hansen, Staysman og Katrhine Moholt. Forrige uke fikk musikalteateret nok en oppringing fra Tv-kanalen. Denne gangen var det Wenche Myhre som ønsket å ha med seg 18 Villekullabarn når hun skulle fremføre monsterhiten «66», og det får du se på Tv førstkommende torsdag.

 «- Vi booker Villekulla fordi vi er garantert kvalitet. I tillegg dukker det jo opp den ene stjerna etter den andre fra Sarpsborg. Nå har vi hatt besøk av både Ulrikke Brandstorp og Ingeborg Walther denne sesongen, og gleder oss til neste stjerneskudd fra Villekulla, sier artistansvarlig Tara Lie i Allsang-redaksjonen.»«At vi får være med på «Allsang på grensen» sommer etter sommer, er helt fantastisk. Det er som et lite eventyr som aldri tar slutt og vi elsker det. At vi i tillegg nå fikk muligheten til å synge med selveste Wenche Myhre er utrolig inspirerende.
Det er hard jobb for barna den dagen det er opptak og ofte er det 12 timers arbeidsdag med kameraprøver, lydprøver og øvelser. Tv er uforutsigbart og består av mye endringer underveis i prøvene, men Villekulla har flere barn i stallen som til tross for sin unge alder, har opparbeidet seg lang erfaring fra nasjonale scener og Tv. Barn med slik erfaring klarer å holde hodet kaldt når det koker på settet samtidig som de takler endringer tett opp mot opptak. Men jeg vet de små artistspirene elsker slike oppdrag, og jeg prøver å la noen nye spirer få prøve seg ved hvert program.» sier Malin Schavenius som ukentlig trener musikalspirene og er daglig leder i Villekulla.

Alva, som var en av barneartistene fra Villekulla sier dette om opplevelsen: «Det var veldig stas å få synge med selveste Wenche Myhre. Hun var ganske liten og full av energi. Å få synge med en artist som har opplevd så mye og som er så stor i så mange land er veldig inspirerende. Det var kjempegøy!»Programmet sendes på Tv 2 Torsdag 30 juli kl 20.00 og i tillegg til Wenche Myhre og Villekulla gjester også Bølgen, Karoline Krüger, Keiino, Rein Alexander, Marion Ravn, Sandra Lyng, Erik Søfteland og El papi programmet.

Villakulla holder til i Sarpsborg og huser musikalelever fra hele Østfold i tillegg til Sverige. Villekulla har 240 elever i stallen, og per dags dato står nesten 300 barne og unge på venteliste for å få innpass på teateret.

Flere bilder fra programmet. 
 Alle foto: Thomas Andersen/Viken Foto 

Sist redigert mandag, 27 juli 2020 08:48