torsdag, 18 juni 2020 20:07

Ny runde med "Allsang på Grensen" for Villekulla.

"Vi gleder oss til det som forhåpentlig blir et skikkelig TV-øyeblikk", sier Tv2.

Torsdag 2 juli, kan du se musikalspirene fra Villekulla på TV2, når de for tredje sommeren på rad gjester "Allsang på Grensen" på Fredriksten Festning. Dette blir det 6. programmet Villekulla gjester Tv-programmet. Denne gangen er det 30 Villekullabarn som skal i ilden sammen med sin tidligere medelev Ulrikke Brandstorp, som stakk av med MGP-seieren tidligere i år. Og akkurat den sangen er Villekulla godt kjent med fra før. For til tross for Koronapandemi og avlyste forestillinger har likevel Villekulla vært i vinden de siste ukene. I midten av mai produserte Villekulla en musikkvideo med 250 musikalspirer som fremførte sin versjon av Grand Prix-hiten «Attention» og dermed hyllet den tidligere medeleven Ulrikke Brandstorp som egentlig skulle representert Norge i Eurovision. Video`n var en hyllest og en overraskelse til artisten og hele seansen ble vist på Tv2 til en tydelig rørt Ulrikke, som måtte tørke tårene flere ganger.

I skrivende stund er video`n allerede sett av 63.000 seere og i kommentarfeltet er det godord og hilsener fra hele verden.

"- Villekulla har de siste årene blitt fast inventar under "Allsang på grensen" med flere flotte opptredener. Når vi kjenner historien til Ulrikke fra Villekulla, og den fantastiske versjonen av "Attention" som Villekulla gjorde nylig, var det helt åpenbart at Ulrikke og Villekulla skulle fremføre låta sammen under årets Allsang. Vi gleder oss til det som forhåpentlig blir et skikkelig TV-øyeblikk!" , sier Jan-Petter Dahl kommunikasjonssjef og pressetalsmann i Tv2.

Det sies at 3 ganger gjelder som en tradisjon, og den tradisjonen kan vi i så tilfelle leve fint med hver sommer. Vi elsker "Allsang på Grensen" og vi har allerede hatt så mange gode opplevelser der. Jeg er så takkmelig for at de valgte å ringe oss for 3 år siden, og jeg har ikke angret et sekund på at vi sa ja. Det er utrolig fin stemning både backstage og i publikum og barna blir så godt ivaretatt av hele tv-teamet under opptak og prøver.

Koronapandemien gjør at det blir endringer i programmet både på artist og publikumssiden, hvilket betyr at det kun blir norske artister å se på scenen og det blir visse begrensninger mtp antall publikummere.

Disse vi du se i programmet på Tv2, 2 juli:

Ulrikke Brandstorp
Vidar Villa
Eva Weel Skram
Odd Norstoga
Magnus Grønneberg

Her er et knippe blinkskudd fra Villekullas deltagelse under "Allsang på grensen" 2018 og 2019.
Alle foto: Thomas Andersen/Viken foto.

 

 

Sist redigert fredag, 19 juni 2020 09:14