torsdag, 11 juni 2020 09:18

Ingeborg Walther klar for Stjernekamp.

Fra Villekulla til Stjernekamp.


Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

2 år etter Villekullas Ulrikke Brandstorp tok en sterk 2. plass i det populære NRK-programmet "Stjernekamp" er det nå klart for Villekullas Ingeborg Walther (20).
Ingeborg er godt kjent for mange allerede, og har gjort seg bemerket med flere musikalroller og har blitt et kjent ansikt gjennom Tv-ruta,  fra bl.a «The Voice» og «Beat for Beat». Ingeborg startet i Villekulla som 12-åring og spilte rollen som «Annika» i vår aller første produksjon, «Pippi Langstrømpe». Hovedrollen som Pippi, og Ingeborgs makker var ingen ringere enn Ulrikke Brandstorp, så allerede i Villekullas spede begynnelse møttes to Villekulla-elever som senere viser seg å elske rampelyset.

De to unge talentene har mye til felles og nå har også Ingeborg fått tilbud om å delta i Stjernekamp.

Stjernekamp er, slik jeg ser det, det alle beste utstillingsvindu for en ung artist å delta i. Man får prøvd seg i mange ulike sjangre og i likhet med Ulrikke, som endte med en sterk 2. plass, så er også unge Ingeborg særdeles allsidig og har et stort talent. Samtidig har hun et enormt vinnende vesen som er veldig lett å bli glad i og hun har en sterk arbeidsmoral, sier Malin Schavenius som driver Villekulla til daglig og har hatt Ingeborg som elev siden oppstarten og frem til hun måtte "ga av som pensjonist" etter endt videregående.

Ingeborg har i løpet av sine 7 år i Villekulla blant annet spilt «Dorothy» i Trollmannen fra Oz, «Sonja» i Reisen til Julestjernen og Cameron Diaz i «Fame», i tillegg mottok hun Villekullastipendet i 2015.

Vi gleder oss enormt til å heie på Ingeborg i «Stjernekamp».

Her er et knippe bilder fra Ingeborg sin tid i Villekulla.


Som "Annika" i Pippi Langstrømpe 2012. 


Som "Liesl" i Sound og Music 2013

Som "Dorothy" i Trollmannen fra Oz - 2014

Vinner av Villekulla-stipendet - 2015.


Som "Sonja" i Reisen til Julestjernen - 2014


Som "Sonja" i Reisen til Julestjernen 2014

Som "Lily" Annie 2015


Som "Stine Håkonsen" i Magimysteriet 2016


Som "Mrs Kelly" i Annie 2 - 2017


Som "Carmen Diaz" i FAME 2018


Som "Carmen Diaz" i Fame 2018
Foto: Line Margrethe Martinsen

Sist redigert torsdag, 11 juni 2020 11:05