torsdag, 12 desember 2019 11:16

Hans Petter Moen til GREASE.

Skal spille tenåringsengelen i GREASE!

Husker du det populære barneprogrammet «Skrimmel skrammel» som gikk på NRK? De spilte inn plater, dro på turne og spilte forestillinger på Chat Noir med den nevnte serien og de var særdeles populære blant de yngste tv-titterne. Nå har Villekulla sikret seg en av medlemmene når Hans Petter Moen blir en av skuespillerne i GREASE som har premiere 29 april på Sarpsborg Scene.
Hans Petter er opprinnelig fra Askim men er bosatt i Sarpsborg og skal spille rollen som Johnny Casino og tenåringsengelen. Hans Petter har i tillegg til barne-tv suksess en lang fartstid i musikalbransjen og har spilt mange roller på scenen. En av de er DOODY, som han spilte i GREASE på Chat Noir i 1999. Den rollen er det derimot «klassen»-profilen Markus Rosså og Oliver Bredholt fra Villekulla som skal spille når Villekulla har premiere i april 2020.

(Foto: Vetle Granath Magelssen, SA)

I oktober var det også audition til rollen som den strenge engelsklæreren «Miss Lynch» og mange damer i sin beste alder stilte på audition. For flere var det aller første gang, og det var tilslutt 3 damer som sikret seg rollen:

Marianne Thorsrud (38): hadde sin skuespillerdebut i «Jesus Christ Superstar» på Sarpsborg Scene,
Torgunn Magnussen (71): debuterer som skuespiller i en alder av 70 år
Aileen Ingvaldsen (52):  som er av den mer rutinerte sorten. Hun har vært med i en rekke musikaler tidligere som «Brottet», «3 nøtter til Askepott» og «Jesus Christ Superstar».

«Når vi nå har landet disse flotte damene og i tillegg den rutinerte Hans Petter Moen er jeg ganske sikker på at dette blir en forestilling som blir verdt å få med seg når Sarpsborg Scene gjenåpner dørene. Vi er opptatt av at voksenrollene gestaltes av nettopp voksne, både for troverdigheten ovenfor publikum og for at elevene skal ha noen å strekke seg etter underveis i prosessen. Samarbeidet med profesjonelle skuespillere er noe jeg verdsetter høyt og som jeg synes er en god erfaring for musikalspirene å ha med seg videre. Det blir i tillegg et 6-manns orkester med Andre Kristoffersen som kapellmester og vi kan neste ikke vente med å benytte oss av den nye orkestergraven på Sarpsborg Scene»

Her er første sniktitt av produksjonen GREASE som har premiere 29 april på Sarpsborg scene.

Foto: Line M. Martinsen

 

Sist redigert torsdag, 12 desember 2019 19:29