mandag, 25 november 2019 13:03

Villekulla slipper sin aller første SINGEL!

Overalt hvor du får tak i musikk fra 1 desember!

Når desember står for døren skal Villekulla gjøre noe de aldri har gjort tidligere. 1 desember kan nemlig Villekullas musikalspirer få smake litt på livet som popstjerner når de for første gang slipper en singel. 

Sangen heter «Nå er det Jul igjen» og er skrevet av sanger og låtskriver Stian Joneid. Den har utgivelsesdato 1 desember 2019 og kan høres på blant annet Spotify, Apple Music, Amazon og over 50 andre steder du kan streame musikk."Det som kanskje var mest stas var å fortelle Villekullaelevene at de snart kan få høre sin egen sang på blant annet Spotify, og reaksjonene lot ikke vente på seg. Det var stor jubel og noen av de aller yngste mente at når var det «gjort», nå kom de til å bli både kjendiser og store stjerner alle sammen, og må bruke fritiden på å ta selfie med fans og skrive autografer».  

Her er Emma, Tomine og Nathalie på 8 år som er rimelig spente før de skal synge inn refrenget i studio. Artikkelen fortsetter under bildet.

   

Sangen fremføres av 5 vokalister mellom 12 og 14 år. Vokalistene er unge artistspirer som allerede har opparbeidet seg lang fartstid på scenen til tross for sin unge alder, både nasjonalt og internasjonalt. Refrenget synges av Villekulla.

Kort om solistene:

Eva (11 år) – er for tiden på turne med juleforestillingen «Natt I Nisseland» som blant annet spiller på Chat Noir hver søndag.
Alva (12 år)– er for tiden på turne med «Natt i Nisseland», har spilt inn musikkvideo i London med Spirit Young Performers, vært med i jentegruppa Seven og spilt en av hovedrollene i «Olav Den heldige» med Frank Kjosås på regi.
Ane (13 år) – i tillegg til teater, sang og dans er hun er habil håndballspiller.
Ebba-Sofie (12 år)– spiller for tiden i «Sound of music» på Folketeateret. Har tidligere vært på turne med «Natt i Nisseland».
Dalia (12 år) i tillegg til musikal elsker hun hester og konkurrerer ofte i hestesporten.
Samtlige solister har vært å se ved flere tilfeller som solister og dansere under «Allsang på grensen» på Tv2 de siste to sesongene, og alle 5 følger Villekullas talentprogram.

Låtskrivere:
Mel: Stian Joneid, tekst: Stian Joneid, Anett Joneid
Produsert av: Rune Johansen, Stian Joneid, Putte Johander 
Plateselskap: YES&NO RECORDS 

Om Stian Joneid:

Stian Joneid er en musiker, sanger og låtskriver fra Sarpsborg. Han har flere utgivelser på samvittigheten, og har medvirket i flere TV-produksjoner, deriblant Melodi Grand Prix, Skal Vi Danse, Beat For Beat og Hver Gang Vi Møtes. Stian er også medlem av a capella-gruppen Bjelleklang. Med TV-bandet «Stråmenn» har han spilt med en rekke nasjonale og internasjonale artister, bl. a. Kurt Nilsen, Sissel Kyrkjebø, Ylvis, Carola og Bonnie Tyler. 

Om Villekulla:

Villekulla ble startet i 2011 av musikalartist Malin Schavenius. I januar 2020 har musikalteateret over 250 elever fordelt på 10 partier, hvorav 2 er talentpartier. Villekulla har base i Sarpsborg men huser elever fra hele Østfold samt Sverige. Mange av Villekullas elever er stadig å se på internasjonale og nasjonale scener og stjerneskuddene Ulrikke Brandstorp og Ingeborg  Walther er tidligere elever.

 

Sist redigert søndag, 01 desember 2019 15:25