lørdag, 16 november 2019 15:10

Grease-roller offentliggjøres.

Grease har premiere på Sarpsborg Scene 29 april 2020. Snart slippes billettene, men først offentliggjøres de største rollene.

SANDY: Maren Walther og Sara Johanesssen                                                         DANNY: Sondre Lyngmo

RIZZO: Aurora Reed Jenssen og Tuva Grandahl Nilsen                                            KENICKIE: Ståle Nedrum

MARTY: Sanne Widlund, Ida Aagaard Bredholt og Hanna Hommeren

DOODY: Markus Rosså og Oliver Aagaard Bredholt                                                 SONNY: John Hilmar Rognerud Skare

FRENCHY: Ronja Bjørnstad, Nora Vister Halvorsen og Mathilde Berg

ROGER: Sverre Saugstad og Fredrik Asvard Olsen

JAN: Astrid Engh og Frida Eriksen (Sandra Langbakken er ikke fotografert)

PATTY: Maja Stenshorne, Celina Larsen og Sunniva Dahlstrøm

EUGENE: Erik Høst og Jon Benjamin Holthe


(Alle foto: Line Margrethe Martinsen)

Det var 3 erfarne musikalspirer som stakk av med rollene som ikonene «Sandy og Danny» etter en lang audition. Som Sandy finner vi to 17-åringer som skal dele på hovedrollen; Maren Walther og Sara Johannessen. Begge har lang fartstid i Villekulla og Maren har stått på flere nasjonale scener fra ung alder, hun var blant annet å se som Mira i «Jungelboken» på Chateau Neuf og som Jenny i «Den hvite dame» på Fredriksten Festning. Sara var sist å se som superfinalist på City Talentet hvor hun blant annet sang duett med Atle Pettersen fra «Beat for Beat.»
18 år gamle Sondre Lyngmo kapret rollen som Danny Zuko og har vært med i Villekulla i mange år og spilt store roller tidligere, men aldri en hovedrolle. Han går siste året på musikklinjen på Greåker og dette blir dermed hans siste forestilling da han snart går av med «pensjon» i Villekulla. 

I tillegg er det veldig gøy å kunne annonsere at festivalsjefen for Sarpsborgfestivalen de siste 5 årene, Hans Petter Løkkebakken har takket ja til rollen som radiomannen «Vince Fontaine». Mannen med det blå hjerte har vært fremtredende i lokalmiljøet den siste tiden i forbindelse med Sarpsborgfestivalen. Det skal bli veldig gøy å presentere han for publikum i en setting ikke så mange kjenner han i. I tillegg til å ha vært festivalsjef i 5 år jobber han som daglig leder i Østfold forsikring.


(Foto: Vetle G. Magelssen)

Alle øvrige ungdomsroller samt ensemble spilles av Villekullas egne musikalspirer. Mange har allerede opparbeidet seg erfaring fra store nasjonale prosjekter de siste årene. Hvem som skal spille rollene som Johnny Casino og Miss Lynch offentliggjøres på nyåret.

Billettene slippes før jul på ticketco.no. Mer info kommer.

 

Sist redigert søndag, 17 november 2019 08:46