torsdag, 14 november 2019 10:10

Et hav av folk!

Et hav av folk!

Det kokte av folk på Storbyen onsdag kveld da Villekulla gjestet kjøpesenteret i anledning deres 20-års jubileum. Det sto folk i 3 etasjer for å overvære Villekullas 150 musikalelever med sine 2 show utenfor MENY og det yret av liv og god stemning.

«Det ble en magisk kveld med Villekulla og det ble en fin inngang på Storbyen sitt 20-års jubileum. Nå er det bare å glede seg til Grease på Sarpsborg Scene neste år» sier Kjøpmann Ole Jonny Andersen på Meny som ga bort smaksprøver på det nye Villekullabrødet i rekordfart.

Grunnen til det store arrangementet var nettopp relansering av et nytt Villekullabrød og offentliggjøring av hovedrolleinnehaverne i Villekullas kommende storsatsning «Grease», som har premiere på «nye» Sarpsborg Scene 29 april. Villekullas «Grease» blir den første musikalproduksjonen som settes opp etter at Sarpsborg scene har fått både orkestergrav og større sidescene og vi gleder oss veldig til nye fasiliteter som vi skal benytte fullt ut.

P.s: ...i skrivende stund er det også rekordsalg av Villekullabrød i butikken. 200 brød er revet bort fra hyllene de første 2 dagene. Villekullabrødet finner du hos Meny på Storbyen og Stopp i Sarpsborg.

Hele rollebestningen til Grease offentliggjøres om litt på vår hjemmeside.

 

 

 

Alle foto: Line M. Martinsen

 

Sist redigert lørdag, 16 november 2019 15:10