mandag, 28 oktober 2019 10:17

Villekulla UTVIDER!

Musikaldans!

NYHET! ...og førstemann til mølla. 
Endelig er tiden inne for å utvide Villekulla-konseptet som allerede innehar 8 musikalpartier. Villekulla starter opp partier i MUSIKALDANS. Partiet er for flere aldersgrupper og kan fint kombineres med andre Villekulla-tilbud:

Torsdag 16.30-17.30: 10-14 år  *

Torsdag 17.30-18.30: 15-30 år * (også for ferdig utdannede musikalskuespillere)

Sted: Black Box, St. Marie gt 87

Etter 3,5 timer ble begge kurs fulltegnet.

Fast pedagog hver uke vil være Frida Helene Hansen (25).

Frida har nylig avsluttet 6 års utdannelse innenfor musikal, er en sterk danser, har undervist i bl.a ballet og er en ekte Villekullaèr. Vi er veldig stolte over å ha Frida med oss videre på Villekulla-laget etter endt utdannelse.
Undervisningen vil bestå av jazzdans, generell danseteknikk, stretching, dansekombinasjoner, og koreografier. Det kan komme innslag av stepp og andre danseformer underveis, men de grunnleggende elementene og øvelsene er etter samme prinsipp som klassisk ballett og moderne dans.
Villekulla utdanner årlig nye musikalspirer og vi ønsker at elever som går ut av Villekulla har den erfaringen og treningen som trengs dersom man ønsker scenekunst som levevei. Samtidig er dette en gyllen mulighet for alle til å utøve morsom dansetrening samt få mosjon en gang i uken.  Vi har satt undervisningen helt opp til 30 år, slik at musikalskuespillere bosatt i Østfold også har et dansetilbud å gå til. Man trenger ikke ha plass på Villekulla barne og ungdomsteater for å få plass på musikaldans.

Oppstart: 16 januar 2020
14 ganger pr semester
Pedagog: Frida Helene Hansen
Åpen for alle.

Pris for et semester er i 2019 satt til 1959,-. Prisen vil øke noe i 2020 etter satser satt av Sarpsborg Kulturskole/Sarpsborg kommune.

Musikaldans kan ha maks 20 elever per parti.

Det gis følende rabatter:
Søskenmoderasjon for det yngste barnet: 60 % (betalingssats)
Flerfagsmoderasjon: 60 % (betalingssats)

 Dette er i første omgang en prøveordning i et halvt år, men vi både håper og tror dette konseptet vil bli fast på lik linje som talentpartiene og barne og ungdomspartiene til Villekulla.

Om pedagog Frida Helene Hansen:
Frida er oppvokst i Sarpsborg og nylig utdannet ved musikalprogrammet på Högskolan för scen och musik (Artisten) i Göteborg, samt Musikkteaterhøyskolen i Oslo.

Hun har medvirket i forestillinger som Disney’s «Ringaren i Notre Dame» på Göteborgsoperan, «Kaptein Sabeltann og Jakten på Den Magiske Diamant» i Kristiansand Dyrepark, «Den Hvite Dame» på Fredriksten Festning og «Olav Den heldige» i Sarpsborg.

Hun har danset i mange år og holdt i workshops samt koreografert for Villekulla ved flere tilfeller. Hun trives godt med undervisning og har også undervist i ballett og barnedans i Göteborg.

Les mer om Villekulla på vår hjemmeside: www.villekullabarneteater.no

For påmelding og mer info: 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
976 08 840

 

 

 

 

 

 

 

Sist redigert fredag, 01 november 2019 11:54