onsdag, 25 september 2019 11:23

Audition for damer mellom 40-70 år.

Nå kan DU bli skuespiller?

Er du en kvinne fra Østfold i din beste alder, liker å stå på scenen eller alltid har drømt om det?  Da bør du lese videre.

Villekulla søker etter damer som skal spille den strenge, ugifte, norsklæreren MISS LYNCH i musikalen GREASE. Vi søker først og fremst amatørskuespillere med spillealder mellom 40 og 70 år, og vi ønsker oss 2 voksne damer som skal dele på rollen. Miss Lynch er en rolle med flere replikker i den kommende storsatsningen til Villekulla, og GREASE har premiere på Sarpsborg Scene 29 april 2020. Jeg ønsker å presisere at det trengs ingen skuespillererfaring for å møte opp på audition. Ta det som en teaterøvelse uten noen form for forberedelser, og man må verken kunne synge eller danse.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Grease blir den første forestillingen som settes opp når Sarpsborg Scene gjenåpner etter et år med oppussing og vi gleder oss veldig til å ta i bruk de nye fasilitetene som orkestergrav og nye sidescener.

Damene som ender opp med rollen får flere voksne medskuespillere, blant annet en profesjonell mannlig skuespiller som skal spille «Johnny Casino», men hvem det blir er foreløpig ikke offentliggjort. I tillegg får man spille med flere av «morgensdagens» musikalskuespillere da 90 ungdommer fra Villekulla spiller flere av de andre rollene, som blant annet ikonene «Sandy og Danny». I tillegg kan vi friste med et fantastisk teatermiljø. I en slik produksjon er det mange i sving og tilsammen er vi godt over 100 i temaet for at denne forestillingen skal opp og stå. Det er som å være i en egen boble når det hele står på, det er så vanvittig gøy!

Jeg får også stadig henvendelser fra voksne kvinner og menn som lurer på om vi ikke kan starte opp et «Villekulla seniorteater», og jeg skal innrømme jeg er fristet til å prøve. Våre elever blir jo pensjonerte så snart de er ferdig på videregående og jeg vet det er mange som da ikke lenger har noen fritidsaktivitet å gå til. Jeg tenker at denne auditionen kan være en liten forsmak og en liten føler på hvor mange som ønsker et slikt tilbud. I denne omgang søker vi jo kun etter damer, men jeg både håper og tror at det er mange som tør å prøve seg.

Vi i Villekulla jobber stadig for at forestillingene våre skal holde et profesjonelt nivå innenfor scenografi, regi, musikere, lyd, lys, kostymer og sminke og ved å jobbe på denne måten håper vi at publikum fra hele Østfold besøker våre forestillinger. På tampen av 2018 satte Villekulla publikumsrekord på Sarpsborg Scene med «Reisen til Julestjernen» med over 3400 publikummere på bare 5 dager.

Audition er på aktivitetshuset i Sarpsborg torsdag 24 oktober kl 17.00.

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Du vil motta en mail med mer info så snart du har meldt deg på.

Engasjementet er ikke lønnet.

Villekulla har 230 musikalelever, 8 partier hvorav 2 er talentpartier innenfor musikal og de har godt over 200 barn på ventelisten. De har gjort seg bemerket nasjonalt med flere opptredener på «Allsang på Grensen» og de har stadig elever som får engasjement på de store scenene i inn og utland.

Stjerneskuddene Ulrikke Brandstorp og Ingeborg Walther er også tidligere elever av Villekulla.

Les mer om audition i SA.

Produsent og regi: Malin Schavenius
Kapellmester: Andre Kristoffersen
Gjestekoreograf: Frida Helene Hansen
Kostymeansvarlig: Else Berit Svendsen
Alt-mulig-kvinne og fotograf: Line M. Martinsen
Scenografi: Eivind Guldteig, Rolf Halvorsen, Jon Gustavsen, Kyrre Christensen, Espen Fronth Andersen,
Rune Stavn, Rune Nilsen, Line Eriksen, Morten Halvorsen, Hans-Petter Bredholt og Lars-Erik Antonsen,

Sist redigert tirsdag, 26 november 2019 20:23