torsdag, 05 september 2019 11:56

Premierefredag på NRK og Folketeateret.

Fredag 6 September!

På fredag er det en stor dag for flere av våre Villekulla-elever.

Markus Rosså, snart 14 år, har i hele sommer spilt inn episoder til NRK Supers nye storsatsning KLASSEN og på fredag er det premiere. Markus fra Villekulla har en av hovedrollene.
"Jeg er ikke overrasket over at Markus har kapret en av hovedrollene. Han er et stort talent innenfor alle de tre disiplinene i musikalfaget, han er en sterk sanger, en habil danser og en meget god skuespiller. I tillegg har han en drivkraft og en arbeidsinnsats utenom det vanlige", sier Malin Schavenius som er daglig leder i Villekulla og som underviser Markus både på talentpartier og på ungdomteateret ukentlig. 


(Markus Rosså står som nr 3 fra høyre)

"Vi er stolte av alle våre 235 elever på Villekulla, og det er ekstra stas når noen av våre musikalspirer får roller, skoleplasser og oppdrag hos profesjonelle aktører. Vi gleder oss alle til å følge Markus på TV-skjermen samtidig som han er på øvelse hos oss flere ganger i uken. Markus er en flott gutt hvor sjarm og talent går hånd i hånd".

Som om ikke det var nok er det en storslått premiere i hovedstaden den samme dagen, nærmere bestemt på Folketeateret. Da er det Ebba Sofie Sommer Mathiesen (12 år) som skal i ilden som "Brigitta" i musikalen "The Sound of music".  I tillegg spiller tidligere Villekullaelev Ulrikke Brandstorp (23) rollen som "Liesl" i den samme musikalen. ”Jeg er heller ikke overrasket over at Ebba ble valgt ut til å spille i denne storslåtte familiemusikalen. Hun er oppriktig interessert og konsentrerer seg godt om faget. I tillegg har hun allerede en godt utviklet sangstemme, har en sterk tilstedeværelse på scenen og er ei flott jente, sier Schavenius. Ebba går til daglig på bade talentpartiet og på ungdomsteateret til Villekulla. Det er riktignok 3 lag barn og alle har hver sine premierer, Ebba sin offisielle premiere er søndag 8 september. 
Ulrikke Brandstorp har jo blitt en godt kjent artist på kort tid og en introduksjon av henne er snart neppe nødvendig, men det er ingen tvil om at vi er utrolig stolt av alt hun får til. Hun er ung, fremadstormende og arbeidssom. Vi vet hvor mye jobb og disiplin som ligger bak en slik suksess, og det er så flott å være vitne til at våre tidligere elever lykkes i arbeidslivet som scenekunstner.


(Ebba Sofie som nr 3 fra høyre i rekken av barn. Ulrikk ytterst til venstre)

Villekulla ønsker alle tvi tvi med premieren.


(Ebba Sofie med hvit sløyfe ytterst til venstre)

Alle foto: Fredrik Arff

 

 

Sist redigert torsdag, 05 september 2019 12:24