torsdag, 25 juli 2019 10:47

Villekulla + Abba + Annie = Allsang på Grensen 25 juli

Villekulla med eget nummer på Tv2.


Villekulla har fått besøke Allsang-programmet opptil flere ganger og de har koret for både Mads Hansen, Lisa Stokke og Alexander Rybak. Førstkommende torsdag får musikalteateret, som ukentlig huser 235 musikalspirer fra hele Østfold, sitt eget nummer på Tv 2 i beste sendetid. 

Anna Meland 14 år fra Villekulla sier «Jeg synes det er veldig gøy å få stå på scenen å synge foran 5000 publikummere og flere hundretusen Tv-seere. Det er veldig stas å få et helt eget nummer og ikke bare være til pynt for andre. Det var så morsomt å se folk med Villekulla-plakater i publikum synge med og det er så bra stemning her»

Villekulla gjør et eget medley bestående av 2 sanger fra Abba og Annie. 
"Jeg gleder meg veldig men jeg gruer meg også litt til å ha «In-ear» for aller første gang», sier Eva Stavn på 11 år. "Når jeg har disse små høyttalerne i ørene hører jeg bare meg selv og musikken og ingenting annet. Jeg ser at publikum synger med men jeg hører det ikke, det er en merkelig følelse. Jeg gleder meg også til å få hilse på kjendisene som er med, blant annet «hole in one»...eller A1 var det kanskje de het, de er kule».

18 musikalspirer fra Villekulla mellom 10-14 år, skal sammen med programleder Kathrine Moholt, artistene Jørn Hoel, A1, Haddaway, Tommy Nilsson, Ulrikke Brandstorp og Keiino underholde publikum og Tv-seere i det populære programmet.

Undertegnede synes det var en absurd opplevelse å se sine egne musikalspirer på scenen. Dette er et av de mest sette programmene på Tv og at Tv 2 lar Villekulla få vise seg frem i et 3 minutter langt medley i beste sendetid var et «klype seg i armen øyeblikk». Hadde noen fortalt meg dette, når jeg startet opp musikalteateret for 8 år siden, hadde jeg nok ikke trodd dem. Men jeg er så utrolig stolt av barna, hva de leverer ute på den store scenen med kamera, liveband og publikummere tilstede og jeg er så takknemlig for at produksjonen og Tv 2 gir plass til unge ukjente talenter.

Programmet vises på Tv 2 torsdag 25 juli. Kl 20.00 

Alle foto: Viken Foto/ Thomas Andersen for Tv 2.

 

Sist redigert torsdag, 01 august 2019 08:25

Media