torsdag, 04 juli 2019 21:48

Villekulla på Tv2 4 juli.

Stilte på kort varsel!

Det er allerede offentliggjort at Villekulla skal delta i det populære Tv2-programmet "Allsang på Grensen» torsdag 25 juli. Da skal musikalteateret gjøre et helt eget nummer. Tirsdag ettermiddag 2 juli, fikk Malin Schavenius en telefon fra produsentene med et ønske om at Villekulla kunne stille med musikalspirer til opptak allerede dagen etter, til sendingen torsdag 4 juli. (se video nederst på siden)Det var 26 spente Villekullaelever som skulle i ilden og ifølge Anna Meland på 14 år var det stas å være på Tv, men det er litt skummet hvis man gjør feil og man vet at hele Norge sitter og ser på. Den kjendisen jeg kanskje gleder meg aller mest til å treffe i kveld er Petter Pilgaard", sa Anna før hun skulle ha generalprøve.
"Allsang på Grensen er selve definisjonene på sommer og det er så god stemning her", sier Astrid Engh (16 år) som også skulle i ilden med Villekulla senere på dagen. "Det er så gøy å være med på et Tv-program så mange mennesker har et forhold til."


Malin Schavenius synes det er en fantastisk anledning for musikalspirer å få Tv-erfaring og jeg vet at det er stas for unge artistspirer å ta del i en slik produksjon, så det går fint å avbryte ferien for en dag med Allsang på Festningen i Halden. "Allsang på Grensen" er et veletablert Tv-konsept for mange nordmenn og vi blir tatt så godt i mot av teamet rundt. At vi får disse forespørslene fra et riksdekkende Tv-kanal er jo også noe vi verdsetter, så vi gjør vårt beste for å prøve å få til dette til, til tross for at det er ferietid. Også må jeg jo innrømme at det er ekstra stas at det er vår tidligere elev Ingeborg Walther barna skal få opptre sammen med.Programmet ble sendt på Tv2 torsdag 04 juli kl 20.00 og med i sendingen var også D.D.E, Freddy Kalas, Belinda Carlisle, Alexander Rybak og Hanne Sørvaag.

Villekulla underholdt sammen med tidligere Villekulla-elev Ingeborg Walther og Alexander Rybak, med sangen "Stjernen vår" fra musikalen Trolle.

Kathrine Moholt og Petter Pilgaard var kveldens programledere.

Se klippet her.

Sist redigert torsdag, 04 juli 2019 22:19

Media